AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan današnjom prvenstvenom pobedom protiv Voždovca, u prvoj utakmici otkako se vratio u klub.

"Ovo je moja kuća, moja ljubav, moje sve. Bio je lep meč sa divnom publikom koja je došla u velikom broju i nadam se da će nastaviti tako. Impozantno je za mene sve ovo što se navijača tiče. Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste. Igrači su svesni toga. Utakmice su teške i fale nam neki igrači da se kompletiramo, ali ono što je dobro i što se pamti su tri boda. Sve drugo ćemo da analiziramo kako bismo spremni dočekali naredne mečeve", rekao je Milojević.

Zvezda je danas na svom terenu pobedila Voždovac 2:1, u utakmici 20. kola Super lige, prvoj u prolećnom delu šampionata. To je bila i prva utakmica Milojevića otkako se vratio na klupu Zvezde, početkom godine.

Foto: Tanjug/Marko Đoković

U današnjoj utakmici debitovali su mladi igrači Viktor Radojević i Uroš Sremčević, a meč je počeo Jovan Šljivić.

"Pričamo o momcima koji su kvalitetni, dobro treniraju i rade. Izaći na 'Marakanu' i debitovati u tim godinama nije lako, postoji i trema, ali želim da ih istrpim. Gledaćemo da imaju što veću minutažu, a koliko će igrati, zavisi od njih. Prioritet je u ovom trenutku rezultat, jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve", naveo je Milojević.

Zvezda je druga na tabeli sa bodom zaostatka za vodećim Partizanom.

U sledećem kolu Zvezda igra u Novom Pazaru.