AKTUELNO

Bivši fudbaler Selte, Reala i Aston Vile Žota Peleteiro postao je pre nekoliko dana musliman, a španski mediji bavili su se njegovim životom.

Novinari u Španiji, zemlji koja je poznata kao izrazito rimokatolička zemlja, istraživali su razloge odluke Žote Peleteira (32) da iz katoličanstva pređe u islam. I došli su do neverovatnih podataka.

Nije to ni bogati i uticajni prijatelj iz Kuvajta Fejsal Buresli, ni boravak u arapskom svetu, već ljubav sa jednom ženom iz Srbije. Otkada je doživeo brodolom u braku sa Džesikom Buenom, te raskid veze sa Mirijam Ruiz, Žota Peleteiro našao je sreću pored devojke iz Novog Pazara.

Ajla Etemović bivša manekenka bila je fatalna za Španca. Malo je informacija o ovoj lepotici iz Raške. Rođena je 1991. godine u Novom Pazaru, a već dugi niz godina živi u Amsterdamu u Holandiji.

Lepa Ajla dugo se bavila manekenstvom i modelingom. Radila je velike kampanje za najznačnije brendove iz sveta mode, učestvovala u snimanju nekoliko reklama, a pokušala je da postane filmska zvezda u Indiji.

Foto: Instagram.com

Iako je rođena kao crnka poslednjih godina je menjala imidž, pa je jedno vreme bila crvenokosa, da bi poslednjih godina odlučila da postane plavuša. Ajla i Žota upoznali su se u oktobru prošle godine i otada su nerazdvojni, a bivši fudbaler na društvenim mrežama deli fotografije svoje drage.

Autor: