AKTUELNO

Fudbaleri Reala dočekaće večeras od 21 sat na svom terenu ekipu Lajpciga u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

U prvom meču osmine finala LŠ, koji je odigran 13. februara u Nemačkoj, Real je pobedio rezultatom 1:0. Madridski klub je posle trijumfa protiv Lajpciga odigrao tri meča u španskoj La Ligi i zabeležio jednu pobedu uz dva remija. Real je prvi na tabeli La Lige sa 66 bodova.

- Moraćemo da pokažemo najbolju verziju sebe. Posao još nije gotov. Ocenili smo prvu utakmicu, pronašli smo dobre stvari i oblasti u kojima možemo da napredujemo. Mislim da smo spremni. Lajpcig je veoma opasan tim u tranzicijama - izjavio je trener Reala Karlo Anćeloti.

Lajpcig je na poslednja tri meča u Bundesligi ostvario dve pobede i jedan poraz. Lajpcig se nalazi na petom mestu na tabeli Bundeslige sa 43 boda.

- Uvereni smo da možemo. Odlazimo s uverenjem da ćemo ostvariti fenomenalan rezultat. Treba nam malo sreće, ali možemo podstaknuti stvari. U prvoj utakmici smo pokazali Realu da možemo da igramo sa njima. Evo nas, spremni smo da to ponovo pokažemo - istakao je trener Lajpciga Marko Roze.

Fudbaleri Mančester sitija dočekaće večeras od 21 sat na Etihadu ekipu Kopenhagena u revanš meču osmine finala LŠ. Engleski klub je u prvom meču, koji je odigran 13. februara u Kopenhagenu, slavio sa 3:1. Mančester siti je aktuelni osvajač Lige šampiona.

Mančester siti je na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima zabeležio četiri pobede uz jedan remi. Ovaj klub se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa 62 boda.

Kopenhagen je na poslednja tri duela u danskoj Superligi ostvario dve pobede i jedan poraz. Kopenhagen je treći na tabeli danskog prvenstva sa 39 bodova.