AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da njegova ekipa posle 0:0 u Beogradu ima još veće šanse da eliminiše CSKA.

- Sada imamo, po meni, bolje šanse nego pre ove utakmice. Igrali smo dobro, onako kako smo planirali. Imali smo mnogo šansi. Nedostajao nam je samo gol da krunišemo igru. Zadovoljan sam rezultatom. Sada je na njima pritisak da napadnu u Moskvi - rekao je Stojković novinarima.

Kao prednost srpskog kluba, kroz razgovore sa fudbalerima crveno-belih koji su igrali u Rusiji, vidi to što CSKA igra mnogo bolje u gostima nego kod kuće.

- CSKA igra mnogo bolje na strani nego kod kuće. Imaće imperativ pobede što im ne odgovara jer imaju sporu poslednju liniju - kazao je desni bek Zvezde.

On nije zamerio Nemanji Radonjiću zbog propuštene šanse u prvom poluvremenu kada je bio sam pred golom gostiju.

- Imali smo šansu Radonjića posle njihove greške, bilo je još nekoliko izglednih šansi. Nismo dali gol, ali nemamo za čime da žalimo. Radonjić je sam rekao da mu je krivo što nije dao gol. Ne treba da žali, igrao je dobro i gol će doći - rekao je Stojković.

Upitan da li je nedostajao Ričmond Boaći, koji nije igrao, jer se nije potpuno oporavio od povrede lista, Stojković je kazao da je Aleksandar Pešić dobro igrao na poziciji napadača.

- Pešić je odradio odličan posao, borio se sa njihovim štoperima, dao je sve od sebe. Razlikuju se njih dvojica kao igrači. Možda bi nam bilo bolje sa Boaćijem, možda ne, ali ne bih o tome - kazao je Filip Stojković.

Revanš će se igrati u sredu, 21. februara od 18.00 u Moskvi.

#Crvena Zvezda

#FC CSKA Moscow

'