AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na gostovanju Napredak u Kruševcu 2:0 (0:0) u četvrtom kolu plej-ofa Superlige i zvanično osvojili 28. titulu prvaka Srbije.

Crveno-beli su do pobede došli golovima u finišu meča, Nenad Krstičić je doneo prednost novom prvaku Srbije u 79. minutu, a konačan rezultat postavio je najbolji strelac lige Aleksandar Pešić pogotkom sa penala u 90. minutu.

Foto: Beta

Milojević: Ponosan sam, samo mi znamo šta smo prošli

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je posle osvajanja 28. titule prvaka Srbije da je ponosan na celu ekipu i da samo ekipa zna kroz šta je prošla ove sezone.

Crvena zvezda je danas pobedila Napredak u Kruševcu 2:0 i tri kola pre kraja plej-ofa zvanično postala šampion.

- Ovo su najbitnija tri boda u prvenstvu. Jako sam ponosan na moje momke, saradnike, divne navijače koji su došli. Sad je vreme uživanja. Ponosan sam, samo mi znamo šta smo prošli. Jedna lepa priča je završena na najlepši način. Drago mi je da smo to uradili tri kola pre kraja, svakako sam ponosan - izjavio je Milojević posle utakmice.

Foto: Beta

Trener crveno-belih je titulu posvetio stručnom štabu, igračima i navijačima.

- Titulu posvećujem stručnom štabu. Oni znaju koliko je teško raditi sa mnom, potom svim zaposlenima, Mrkeli, Terziću i naravno igračima koji su najzaslužniji, ali ništa manje ni navijači - rekao je Milojević.

#Crvena Zvezda

#Kruševac

'