AKTUELNO

Prošle sezone su Crvena zvezda i Partizan imali sjajne sezone u Evropi, a ako veruješ da to mogu da ponove Meridian ti daje ubedljivo najbolje kvote.

Za plasman Crvene zvezde u LŠ dobićeš kvotu 10, a ako se crveno-beli plasiraju u LE upetostručićeš svoj ulog.

Što se tiče tima iz Humske i na četu Miroslava Đukića najbolju kvotu ćeš naći u Meridianu. Ako na tiket staviš da će crno-beli kao i prošle godine igrati u grupnoj fazi LE - kvota je 5.50, a i ako se kladiš da će doći do poslednje runde kvalifikacija možeš da dodaš svom tiketu kvotu 2.50.

Spartaks je ekipa koja je trenutno četvrti u Letoniji, a sa takvim timom izabranici Vladana Milojevića ne bi smeli da imaju problem, pa zašto onda ne dodati na tiket kvotu 1.50 na pobedu Zvezde?

Foto: Promo

Naravno da je tu nešto i za one koji ne navijaju za Večite, tako da u okviru specijala na Radnički iz Niša možeš 30 puta uvećati ono što uložiš na tiket, ako "Real sa Nišave" dođe do Lige Evrope! Na Spartak iz Subotice je još veća kvota, a pobeda Subotičana na svom terenu protiv Kolerejna iz Severne Irske donosui kvotu 1.63.

Verujemo da će ljubitelji fudbala ispratiti sve mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu šampiona, ali naravno neće propustiti ni duel Hrvatske i Engleske na Svetskom prvenstvu. Samo u Meridianu te čeka kvota 2.70 na pobedu Engleske.

A ako veruješ u neizvesnost - 13 puta ćeš uvećati ulog ako se desi da na oba polufinala budu odigrani produžeci!

#Crvena Zvezda

#FC Partizan

#Meridian

'