AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Beogradu dočekuje Rumuniju u drugom meču C Lige nacija u četvrtoj grupi.

Srbija je, uz mnogo muke, došla do trijumfa u Litvaniji (1:0) i već se osamostalila na čelu grupe nakon remija Rumunije i Crne Gore (0:0), pa bi sa nova tri boda nad direktnim konkurentom za prvo mesto napravila veliki posao.

Selektor reprezentacije Mladen Krstajić najavio je nekoliko promena u timu za Rumune, selekcije na koju "orlove" vezuju lepe uspomene zbog ubedljive pobede u poslednjem međusobnom meču u Beogradu (5:0) pre devet godina kojom su otišli na Mundijal u Južnu Afriku u slavlju pred 50.000 gledalaca.

- Očekuje nas mnogo teži i zahtevniji meč nego u Litvaniji. Sigurno da će biti teško, jedan od razloga je što smo igrali u petak uveče, tako da su igrači imali samo dva dana za oporavak. Ipak, to nije alibi i siguran sam da će dati svoj maksimum - rekao je Krstajić u najavi utakmice u Sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi.

Problem Krstajiću prave lakše povrede Milana Rodića, Nenada Krstičića, Nemanje Matića, Jagoša Vukovića i Nikole Milenkovića, pa je pitanje koliko će biti spremni.

Istovremeno, u istoj grupi u Podgorici Crna Gora čeka Litvaniju sa imperativom pobede.

Utakmica između Srbije i Rumunije igra se večeras od 20.45 na stadionu Partizana.

#Reprezentacija

#Srbija

'