AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

OVAN

Očekuju vas srećne okolnosti tokom dana. Mnogi teško odvajaju poslovno od privatnog, ali protiv toga ćete teško danas. Oko vas će stalno biti neka gužva. Stičete poverenje osobe na položaju i to će vam vrlo brzo značiti. U emotivnom delu će vas verovatno neko iznenaditi tokom popodneva.

Foto: Pixabay.com

BIK

Drugi vas danas neće najbolje razumeti. Vaš pogled će govoriti više od onoga što možete da izgovorite. To je jednim delom razlog zbog koga najbolje funkcionišete sami. Usperave da rešite nešto i to će vam izmamiti osmeh na lice. Povoljan vam je dan za ulaganja i spekulacije. Strastveni deo je danas u prvom planu.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Posvećeni ste partneru i imate odlično slaganje sa voljenom osobom. Razumete se bez puno priče. Ako ste slobodni, nije momenat za početak nove veze. Trenutno imate nerealna očekivanja. Niste zadovoljni poslovnim delom ali ide bolji period za vas. Nađite se u aktivnostima koje vas puštaju.

Foto: Pixabay.com

RAK

Okrenuti ste najviše ka poslu. Promene koje se naglašavaju su povoljne za vas. Angažovani ste u poslu i sticanju novca ali poslovni rezultati nisu na očekivanom nivou danas. To će se vrlo brzo promeniti. Emotivna situacija stabilna kod zauzetih. Slobodni će uživati u očijukanju. Povoljno vam je vreme za putovanja.

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas ste posvećeni porodici. Imate tendenciju da budete suviše zahtevni prema ljudima do kojih vam je stalo. Moguće vam je razočaranje u emotivnom delu. Želite nešto ili nekog ko vam je na neki način nedostižan. U poslu ste autoritativni i to će imati efekta. Neko vas podržava u naumljenom.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Polako počinje da se realizuje nešto što vam je mnogo bitno a u vezi je sa poboljšanjem vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce. Neka vest ili papir može da kasni ali nemojte da vas to brine. Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu vam je nešto nejasno.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Imate odličnu komunikaciju sa saradnicima. Neko će vam se poveriti i dobićete neke vama bitne informacije kada izvesne kockice dolaze na svoje mesto. Svakako će vas prijatno iznenaditi osoba koju dugo niste čuli. Pokrećete se nešto što će vas prijatno iznenaditi. Možete da naplatite neko svoje pređašnje zalaganje.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Počinjete suviše da se preispitujete. Povucite ručnu. Nemate razloga da sumnjate u ono što ste sebi postavili kao cilj. Izvesne okolnosti vam se čine nesigurnim ali to ne znači da treba odmah da reagujete. Prijaće vam boravak na mestu gde ima dosta ljudi. Izbegnite šoping pošto ćete potrošiti više nego što biste smeli.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Ovo je dan u kome prvenstveno treba da mislite o sebi. Pustite da vas vode unutrašnji osećaji. Imate potrebu za nečijom blizinom. Možete da očekujete pomoć jedne vama drage osobe. Prijatne vesti su u vezi sa nekim iz kruga porodice. Sasvim sigurno ćete menjati raspoloženje i planove tokom dana ali vam svakako neće biti loš dan.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Naslućujete da su izvesne povoljna dešavanja pred vama. Za sada još uvek ne dobijate konkretnu potvrdu ali će se nešto naglasiti. Emotivni deo vam postaje sve bitniji tako da tu možete da očekujete izvesna prijatna iznenađenja tokom popodneva. Obucite se shodno vremenskim prilikama.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Zamišljeni ste jer ne znate šta možete da očekujete od saradnika u narednom periodu. Savet je naravno da promenite pristup i taktiku, a na osnovu trenutne situacije donećete razumnu odluku. Očekivani novac će vam stići sa manjim odlaganjem, ali vas više brine neki trošak koji sledi. Opustite se, sve će doći na svoje mesto.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Možete da računate na podršku drugih tokom čitavog dana. Povoljan je dan kako za početke tako i da privedete kraju nešto na čemu radite već izvesno vreme. Novine koje planirate svakako nisu skromne. Vi na neki način kontrolišete dalji tok. Opustiće vas planiranje nekog puta ili priča sa osobom koju dugo niste čuli.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'