AKTUELNO

Volim te. Jednostavna i kratka rečenica, ali tako moćna. Ne možemo je svi lako izgovoriti, ali svi je želimo čuti. Astrolozi kažu, da je muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima najteže izgovaraju.

Oni gotovo nikad ne pokazuju emocije:

1. Blizanci

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoje osećanja.Blizanci, "volim te" izgovaraju samo kada su sigurni u svoje emocije, a za to je potrebno da prođe puno vremena. Oni ove reči ne shvataju olako.

2. Device

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu.Device su perfekcionisti i stalno preispituju svoja osećanja.Suzdržaće se od izjavljivanju ljubavi sve do onog trenutka dok nisu 100 posto sigurni u svoje emocije. Ako od Device čujete ove dve reči, znajte da su zaista i iskrene.

3. Škorpija

Škorpije ne vole promjene i preferiraju duge veze. Za njih važi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu.

Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće "volim te" tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele pre vremena da pokažu ranjivost ili budu povređeni.

4. Vodolija

Pripadnicima ovog znaka treba puno prostora i slobode u vezi. Često preferiraju netradicionalne veze i retko izjavljuju ljubav jer smatraju da će tako stvoriti obveze na koje nisu spremni.

Svoju slobodu spremni su da žrtvuju samo za osobu koja će im dopustiti da budu ono što jesu. Tek se tada emotivno potpuno otvaraju, u potpunosti predaju vezi i izgovaraju "volim te".

Autor: Pink.rs

#Muškarci