AKTUELNO

Večeras nas na nebu očekuje pun Ružičasti Mesec koji će biti najava za teške dve nedelje pred nama.

Pun mesec donosi transformaciju, u misterioznom znaku Škorpije. Ova energija pomaže da posmatramo stvari ispod površine. Donosi promene, a energija Škorpije pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osećanjima. A to može da bude bolno, baš bolno.

Pun Mesec formira opozicioni aspekt sa Suncem i uvek se javlja u suprtonom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dve suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osećanja tokom ovog perioda.

Astrolozi nagrlašavaju da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osećajniji i ranjiviji. Zato je važno da se pripazimo burnih rekcija.

Za razliku od mladog Meseca koji utiče na potrebu da se osamimo, pun Mesec je simbol društvene interakcije, druženja i usmeravanja energije na odnose i međuljudska pitanja.

Osim što osvetljava nebo, pun Mesec u Škorpiji osvetleće i naše umove. Pripremite se za talas novih ideja, prilika i šansu da verujete intuiciji.

Njegovo dodatno isceljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navika. Pun Mesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Ako budete negativni tokom ovog perioda i mislite loše - loše stvari će vam se i događati, ipak ako pokušavate da mislite dobro i širite ljubav, ublažićete sve ono što ovaj aspekt nosi sa sobom.

Tri znaka neka se posebno pripreme:

Ovan

Ovnovima potisnute emocije izlaze na površinu i sve ono što ste krili od partnera sada će se pojaviti. Tu su i brojni izazovi pred vama koji vas zovu na drugu stranu, pa ako budete popustili, biće vam samo gore. Zato, budite iskreni, možda boli, ali je pravo rešenje.

Foto: Pixabay.com

Lav

U vašoj kući ovih dana neće biti mirno. Sve ono što je ostalo u prošlosti sada dolazi na naplatu. Ovo je momenat u kome Lavovi treba da se posvete kući i malo zapostave karijeru, jer ako zanemarujete stvari u domu, ostaćete bez njih.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Strelčeve očekuje prava bura. Možete da se smirite samo ako se sklonite od svih. Podsvesno sami ste veom blizu rešenja, ali vas okolina uvek pokoleba. Radite ono što vi želite, jer u suprotnom, ovo će biti težak period za vas.

Foto: Pixabay.com