AKTUELNO

Evo šta to znači za svaki horoskopski znak!

Ovan

Pomračenje vam donosi pomešana osećanja i neobične dileme. Mnoge stvari na polju ljubavi i prijateljstva mogu se promeniti, možda čak i skroz preokrenuti. Iako će vam ove promene doneti teške emocije, za vas je važno da otkrijete istinu i neke toksične osobe udaljite od svog života.

Bik

Vama Krvavi Mesec donosi kartu sreće - vama prija ova transformativna energija. Odavno ste tragali i maštali o nekim promenama, a sada je vreme da pokažete šta znate. Moguće su velike izmene na profesionalnom planu. Mnogi će se odvažiti da promene posao, možda čak i profesiju ili započnu sopstveni biznis. Bićete srećne ruke.

Blizanci

U narednim danima mučiće vas nedostatak samopouzdanja. Može vam pomoći razgvoor sa bliskim ljudima ali je važno da budete iskreni i prema sebi, i prema drugima. Neke slabosti će izaći na videlo, ali vi ih prihvatite. Volite sebe takvim kakvi jeste, a to će vam pomoći da zablistate pravim sjajem.

Rak

Pomračenje Meseca utiče na vaše polje zdravlja i stila života. Mnogi Rakovi usvojiće zdrave navike poput izbalansirane ishrane i vežbanja. Spremni ste da radite na sebi i znate da se neke stvari moraju promeniti. Svaka dobra navika podstiče vaše samopouzdanje.

Lav

Vaše ambicije se pojačavaju i osećate se odlučnijim više nego ikada ranije. Imaćete problema sa egom,a prevelika očekivanja mogu vas brzo vratiti u realnost. Budite oprezni, posebno u odnosu prema drugima. Karma prati svaki vaš korak, a moguće je da će se probuditi i neke negativne emocije koje su potisnute u prošlosti. Naučite da živite u sadašnjem trenutku.

Devica

Moguća je potpuna promena životne situacije, naročito na polju karijere ili mesta stanovanja. Mnoge Device želeće da promene nešto veliko i počinju da se oslobađaju od rutina i uverenja koja im više ne koriste. Moguće je davanje otkaza i promena posla, ali preseljenje u drugi grad. Partner vas u svemu podržava.

Vaga

Period previranja i nesigurnosti je pred vama. Bićete odgvoorni za mnoge odluke i nalazićete se na važnoj raskrsnici života, a sve to vam donosi napetost i želju da pobegnete daleko od svih obaveza. Ne opterećujte se sitnicama, već se fokusirajte na vaćne stvari i imajte takta u svakoj situaciji. Ako se uspešno izborite sa ovim periodom, slede lepši dani.

Škorpija

Krvavi Mesec donosi promene u vašoj karijeri. Moguća je promena položaja koju niste želeli ili loša komunikacija sa autoritetima. Neke stvari ćete u ovom periodu morati sami da prebrodite. Ipak, Univerzum vas postavlja na pravo mesto sa kojeg možete da vidite kako stvari zaista funkcionišu. On ima bolje planove za vas.

Strelac

Pomračenje se dešava u vašem znaku Zodijaka, što značid a sada posebno treba da iskoristite snagu uma. Kontrolišite emocije i fokusirajte se na ono što vam poručuje logika, i na poslu, i u ljubavi. Ovo je period čišćenja osećanja i energije koji može pomalo biti napet, ali je vreme da odbacite staro i otvorite prostor za nove i lepe stvari.

Jarac

Oslobodite se svega onoga što vam više ne služi. Očekuje vas velika prekretnica tokom pomračenja Meseca. Tobogan pojačanih emocija sprema vam brzu vožnju po željama srca. Mogući su konflikti sa partnerom ili povratak staroj ljubavi. Ne donosite nepromišljene odluke.

Vodolija

Svemir vas pita šta želite, a vi pazite šta ćete odgovoriti. Svaka vaša misao u ovom periodu može se manifestovati u realnost. Dobro razmislite o svojim namerama, napravite prioritete i aktivirajte se. Ovo je period velikog ostvarenja.

Ribe

Sledi vam važna nagrada i priznanje, ali tek posle velikog testa na polju ljubavi i karijere. Ne zaboravite da koračate hrabro, bez straha od promena i prepreka. Potrudite se da se ne obazirete na mišljenja i komentare okoline, jer vi znate koliko je vaš cilj vredan. Nakon nemira, sledi period harmonije.

Autor: