AKTUELNO

Sigurno ste nekad upoznali ili imali nekoga ko misli da je uvek u pravu, čak i onda kada ‘debelo’ nije. Ovi horoskopski znakovi imaju tendenciju da misle kako je njihovo mišljenje uvek ono najvažnije pa se vrlo često suprotstavljaju drugima. Oni su takvi po naravi, uvek su u pravu…

1. Devica

Device su briljantne. One su pod vladavinom Merkura, planete intelekta i razmene informacija. Uvek iznose intrigantne činjenice i obasipaju vas svojom duhovitošću. Oni možda jesu gosti za poželeti kada je reč o podsticanju razgovora, ali ako se s njima uputite u dubokoumne razgovore mogli biste naići na prepreku.

Oni će vam apsolutno uvek predlagati nešto ili će vam davati uputstva o tome kako ste mogli nešto bolje da učinite. Na primer, ‘Da ste u tu vodu dodali sirće, vaše cveće ne bi uvenulo’ ili ‘Da ti pokažem bolji način za rezanje avokada’. Device vas vole i cene, ali one jednostavno uvek moraju da budu u pravu.

Iako bi neko drugi mogao mirno posmatrati kako kuvate, Devica vidi potencijalnu nesreću u načinu na koji držite nož i slično.

2. Lav

Ponosnim Lavovima jedina stvar koja je gora od greške je priznati da greše. Vatreni znakovi ulivaju strast i moć u svako područje njihovih života.

Lavovi se vole zabavljati, vole dokazivati svoj talent drugima, a dokazuju ga i sebi. Ovi odani znakovi stoje uz svoje prijatelje, porodicu i naravno, uz vlastita mišljenja.

Kada Lav priča i kad shvati da ga neko čuje i razume on će biti ispunjen. On je vrlo verovatno najimpresivniji u prostoriji ali njegovo mišljenje se uvek mora čuti i ono najbitnije, uvek mora biti kako on kaže. Drugačije ne postoji.

3. Vodolija

Kao vazdušni znakovi, one su duboki mislioci koji propituju verovanja i prakse koje drugi slede instinktivno. Kada razgovarate s Vodolijom uvek postoji ‘zašto’. Na primer, ‘Zašto su neke životinje kućni ljubimci, a druge večera?’, ‘Zašto društvo ceni nauku više od umetnosti?’ i slično. Vodolije žele da vide promene u svom svetu. Svako ko s njima ne deli inovativne ideje i mišljenja nije u pravu, a oni tako gube priliku za razumevanje drugih, piše Pure Wow.

#Horoskop

#karakteri