AKTUELNO

Evo u kojim horoskopskim znacima se rađaju najbolji muževi!

Kada tražite partnera koji bi vam potencijalno mogao biti suprug, nije zgoreg da "konsultujete" i astrologiju. A kada je reč o tome, muškarci koji su odani, na koje se možete osloniti i koji time čine savršenog muža, rađaju se u nekom od sledećih horoskopskih znakova.

BikMuškarci rođeni u znaku Bika su pouzdani, iskreni, romantični i znaju vrlo dobro kako da usreće svoju ženu i učine da se ona oseti voljenom. Oni inače vole stabilne veze, a kada su u braku, još predanije se trude da tu stabilnost održe. Zaista daju sve od sebe da svoju partnerku usreće i "razmaze".

LavPripadnici "jačeg" pola rođeni u ovom znaku su odani do srži i umeju da razumeju druge, što je veoma poželjno u braku. Kada pored sebe imaju ženu, obasipaju je ljubavlju i pažnjom, vole da je razmaze poklonima, da je odvedu u šoping, isplaniraju zajedničko putovanje... Osim toga, svojoj partnerki su uvek najveća podrška.

RakOni vole sve u vezi sa ljubavlju, neviđeno su romantični i uživaju da provode vreme sa svojom partnerkom. Jako su emotivni, vole da svoju partnerku obasipaju pažnjom i trude se da vreme koje provode sa njom uvek bude kvalitetno. Uradiće sve da usreće ženu koju vole.

RibeMuškarac rođenu u znaku Ribe voli da udovolji drugima i da ih usreći, a to je još izraženije kada je u pitanju partnerka. Uvek je tu za svoju dragu, da je podrži i ulije joj snagu kada je to potrebno, biće i rame za plakanje i sve što situacija zahteva, samo da joj ugodi.