AKTUELNO

Neki horoskopski znakovi, poput Škorpije, Device i Bika, polako ulaze u veze i veoma su pažljivi koga će pustiti u svoj život, dok su sledeća tri znaka spremna da u vezu ulete brzinom svetlosti.

Ovan

Ovan je vatreni znak i ne voli dugo da razmišlja. Umesto toga, on brzo odlučuje i time čini život zanimljivijim. Čak i ako to znači da će se veriti odmah nakon upoznavanja određene osobe. Ovan neće dozvoliti da ga porodica i prijatelji uspore, da ga teraju da se opusti ili da duže razmišlja, jer je to ipak bitna odluka. Oni ne shvataju da samo troše svoje i njegovo dragoceno vreme. Ako je Ovan odlučio da je zaljubljen u svog partnera, jedini logični sledeći korak je veridba, jer jedino tako veza ide napred. Ovnovi su orjentisani na ostvarivanje ciljeva, pa ako im je brak na umu već nekoliko godina i ako su upoznali pravu osobu, oni neće dugo čekati da to ostvare.

Foto: Unsplash.com

Rak

Rak je neverovatno nežan i pažljiv, pa sama ideja o komforu i udobnosti sa partnerom u dugoj vezi, zvuči veoma primamljivo. Rak je potpuno spreman za vezivanje i sigurnost. Oni oduvek sanjaju o braku. Onog momenta kad upoznaju pravog partnera, oni neće želeti ništa sem venčanja, dece i psa. Rak je veoma ljubomoran znak, što može biti još jedna osobina koja ih vezuje za duge veze. Iako brak ne garantuje sigurnost, ako postane zavidan, jer se neko venčao pre njega, brza veridba može zvučati kao odlična ideja u tom momentu.

Lav

Lav voli da je u centru pažnje, a pošto vas ništa ne stavi u centar kao venčanje, oni definitivno neće razmišljati pre nego što se vere.Lav će veoma lako i brzo napraviti planove za svoj veliki dan. Od benda, toga šta će obući i koga žele da pozovu. Ovaj znak će, najverovatnije, odmah nakon veridbe početi da planira svoje venčanje.Bez obzira na sve, Lav neće zaboraviti svog partnera. Ovaj znak je strastven, veran i brižan. Lav može da se izgubi u radostima planiranja venčanja, ali oni su tu zbog prave ljubavi i prilikom planiranja uzeće partnerove želje u obzir.

Autor: Pink.rs

#Brak