AKTUELNO

Leto je savršeno za zaljubljivanje i vođenje ljubavi tokom vrelih noći, a ukoliko želite da znate ‘kakve ćete biti sreće’ u julu i avgustu, proverite šta zvezde kažu za svaki od znakova Zodijaka.

OvanIako se to protivi vašoj burnoj naravi, vi želite više od strasti u svom ljubavnom životu. Mladi Mesec 9. jula podstaći će vas da preispitate za čim čeznete u životu. Očekujte udvarače 13. jula, tokom godišnje konjunkcije Venere i Marsa, i 8. avgusta, za vreme mladog meseca u Lavu.

Ti sastanci mogli bi da dovedu do prave veze pre jesenje ravnodnevice 22. septembra.

Ako ste već u vezi, s partnerom će stvari postati tople i nežne 9. jula, za vreme Rakovog mladog meseca, a zatim senzualne i sanjive 16. avgusta, kada strastvena Venera uđe u Vagu.

Bik
Želite nešto više od ljubavi – istinsko partnerstvo u kojem možete a se povežete sa svojom ljubavi na dublje načine nego što ste ikad mislili da je moguće. S obzirom na to da su prijateljstvo i uzajamno poštovanje temelj vaše veze, biće vam lako da se obavežete 13. jula, kada se Venera i Mars sedine u Lavu.

Ostatak leta biće ‘laganica’. Jedini izuzetak je 19. avgusta, kada će vas buntovni Uran podstaći na svađu. Osim toga, možete očekivati ​​da ćete se izgubiti u romantičnom snu, posebno 21. jula, kada Venera ulazi u Devicu, i 10. septembra, kada Venera ulazi u Škorpiju.

Blizanci
Kraj retrogradnog Merkura 22. juna i post-retrogradno razdoblje 7. jula otvoriće vrata novim vezama. Bićete žedni uzbuđenja i želećete da upoznate zanimljive ljude 13. jula tokom konjunkcije Venere i Marsa u Lavu. Ali, budući da ste ‘društveni leptir’, teško da će vas iko sprečiti u istraživanju i povezivanju s gomilom kul ljudi.

Stvari će se promeniti 16. avgusta ulaskom Venere u Vagu, kada bi mogli da sretnete nekoga posebnog. To neće biti vaš uobičajeni tip, a opet, oko 30. avgusta, dok se Merkur prebacuje u predznak Vage, poželećete da započnete i ozbiljnu vezu.

Rak
Ljubav je ovog leta u vazduhu. Ali, Rakovi, moraćete da prestanete da koristite manipulacije da biste dobili šta želite ili se držati uz ljude koji ne poštuju vaše granice.

Postavljanje strogih granica 1. jula, kada se Mars i Saturn suprotstavljaju, preokrenuće energiju i omogućiti vam da promenite smer odnosa tokom mladog Meseca u Raku 9. jula. Stvari mogu i postaju bolje ako minimizirate dramu i opustite se.

Lav
Početkom leta, čuvaćete svoje srce. Tek 13. jula, kada se Venera i Mars poravnaju u vašem Suncu, počećete da upoznajete nove ljude. Razlog je taj što prolazite kroz velike promene u tipu partnera kog privlačite, a u poslednje vreme očigledno je da vas zanimaju samo ozbiljne veze.

Stvarnost je, međutim, da ćete možda morati prvo da poljubite nekoliko ‘žaba’, ali svoju srodnu dušu ćete pronaći tokom punog Meseca u Vodoliji 23. jula, a možete očekivati ​​i produbljivanje veze za vreme plavog Meseca u Vodoliji 22. avgusta.

Jedini datum na koji treba pripaziti je 1. jul, kada se Mars i Saturn međusobno suprotstavljaju na nebu. Tokom tog vremena razlike vas mogu sprečiti da pojačate potencijalno partnerstvo.

Devica
Vaši će prijatelji ovog meseca imati puno toga da kažu o vašoj trenutnoj vezi, posebno nakon napete opozicije Venera-Pluton 23. juna i punog Meseca u Jarcu 24. juna, a sledi još Rakov mladi Mesec 9. jula i Merkurov prelazak u Raka 11. jula. Opozicija vaše simpatije ili partnera uzeće danak na ovim prijateljstvima, jer ćete početi da se povlačite zbog njihovih kritika. Umesto da se usredsredite na negativnost, otvorite svoje srce za razvoj svog odnosa 21. jula i 11. avgusta, kada Venera i Merkur uđu u Devicu.

Do kraja leta imaćete osećaj kao da ste u potpunosti proširili svoje srce. Puni Mesec Riba 20. septembra izvrsno je vreme za razmišljanje i romantiku sa svojim partnerom i nudi vam priliku da uspešno uđete u jesen sa svojom vezom.

Vaga
Vaš šarm je bio na vrhuncu 27. juna kada je Venera ušla u Lava. Od tada imate želju da flertujete s mnogim ljudima koje sretnete. Neka vaše opcije budu otvorene i nemojte uleteti u vezu s prvom osobom s kojom kliknete.

Primetićete da u moru ima mnogo riba i možete da počnete da birate krajem jula zbog tri prelaza: Vodolijinog punog Meseca 23. jula, ponovnog ulaska Jupitera u Vodoliju 28. jula i Vodolijinog plavog Meseca 22. avgusta.

Ako ste u vezi, očekujte poboljšanje u julu, posebno oko 13. jula, kada postoji strasna konjunkcija Venera-Mars, 21. jula, kada se romantična Venera premešta u Devicu i 16. avgusta, kada se Venera preseli u Vagu. To je vreme da stvari podignete na viši nivo i prepustite se svom partneru/ki.

Škorpija
Ovog leta ne tražite sjajnu romansu, ali zabavljate se pokazujući najnoviju simpatiju na Instagramu svim svojim prijateljima. Samo budite svesni da će ta zanesenost do 19. avgusta postati više od puke letnje romanse, zbog Uranove retrogradnosti koja vas podstiče da rešite probleme u vezi.

Bez obzira koliko se pokušavali da se oduprete vezi, možda ćete postati ozbiljniji, iako ćete se potruditi da se to ne dogodi i pokušaćete da sabotirate procvetalu romansu.

Ako ste već u vezi, imaćete bitne vesti o životnoj promeni koje ćete podeliti sa svojom porodicom i prijateljima 8. avgusta, za vreme mladog Meseca u Lavu.

Strelac
Doživeli ste osećaj emocionalnog olakšanja onog trenutka kada se retrogradni Merkur završio 22. juna, a još dublju smirenost kad 7. jula napusti post-retrogradnu senku. Svi vaši trenutni problemi s vezom nestaće, kao i dosadni bivši koji su se ponovo pojavili tokom proteklih nekoliko nedelja.

Ako ste tada slobodni, Rakov mladi Mesec 9. jula idealno je vreme za pretraživanje aplikacija za veze. Možda ćete susresti simpatiju 13. jula, kada poravnanje Venere i Marsa donese privremenu vezu.

Zasad se zabavljajte i neobavezno izlazite. Međutim, oko plavog Meseca 22. avgusta, povezaćete se s nekim na dubljem nivou.

Jarac
Vaša romansa iz snova biće testirana nekoliko puta ovog leta.

Ključno je da naučite da postavljate jasne granice u svojoj vezi, a to ćete uspeti do novog Meseca u Raku 9. jula. Nakon toga, sve će ići ‘kao podmazano’.

Vodolija
Zbog preteranih kompromisa u vezi, osećate kako ne dobijate dovoljno ljubavi. Veza Venere i Marsa 13. jula u Lavu dovodi vas do spoznaje da ste previše davali, a dobijali premalo.

Privući ćete ravnotežu kakvu želite 8. avgusta kada je mladi Mesec u Lavu, ali samo ako napravite veliki korak unazad od mikroupravljanja dinamikom svog odnosa. To ne znači da ste pred raskidom, umesto toga, moći ćete da smirite svoja preterana osećanja.

Opušteni i smireni pristup tokom punog Meseca u Vodoliji 23. jula i plavog Meseca u istom znaku 22. avgusta vratiće vas u vaše poznato stanje što se tiče ljubavnih sastanaka.

Ribe
Konjukcija Venere i Marsa 13. jula motiviše vas da sa svojim simpatijama ili partnerom/kom razgovarate o svojim osećanjima i krenete za onim šta želite. Prestaćete da jeftino prodajete svoje srce i povećaćete svoju predanost.

Ako ste slobodni, ljubav ćete pronaći onda kada je najmanje očekujete, 21. jula kad Venera uđe u Devicu. Ali pazite da usporite jer će se stvari početi da se odvijaju prebrzo. Ipak, ne propustite priliku da budete s nekim ko u vama pali vatru, čak i ako je veza nepraktična. Većina stvari povezanih sa srcem nisu praktične, u ljubavnoj vezi morate da verujete svojim instinktima, piše Refinery29.com.

Autor:

#Horoskop

#Seks