AKTUELNO

Ovo su 3 znaka, kojima možete da poverite i svoj život, sigurni su u čuvanju tajne.

Škorpija

Na ljude rođene u ovom znaku zbilja možete računati, oni će vašu tajnu, ako treba, čuvati do groba. Oni su introspektivni, tihi i tajanstveni. Škorpija je stabilan vodeni znak rođen tokom sezone Noći veštica koji ne otkriva tako lako poverljive informacije, a prema tuđim tajnama se odnosi kao prema svojim ličnim – čuva ih kao najveće blago.

Ribe

Ribe su osetljivi vodeni znak na koji možete računati kad su tajne u pitanju, čuvaće ih kao svoje vlastite – s pažnjom i razboritošću. Ljudi rođeni u ovom znaku su nesebični i lako se mogu čak i izgubiti služeći druge. Znaju biti ekstremno empatični pa se ponekad teško rešavaju tuđe energije, što zna da rezultuje odlaskom terapeutu.

Lav

Lavovi su izuzetno odani i pouzdani prijatelji. Iako se naširoko veruje kako su opsednuti sami sobom, oni su u stvari više zainteresovani za druge nego za sebe. Izuzetno cene ljude koji ih motivišu i unose život u njihovu svakodnevicu. U stanju su dobro da čuvaju tajnu sve dok druga strana ne izneveri njihovo poverenje, a slično razmišljaju i Škorpije, prenosi purewow.com.

Autor:

#Horoskop

#Tajna

#poverenje