AKTUELNO

Strastveno ili skroz nežno i polako, s jezikom ili bez: svejedno koji način ljubljenja preferirate, za svaki horoskopski znak postoji neko ko mu savršeno odgovara. Koji horoskopski znak vama odgovara?

OvanVi ste hrabri i razigrani i nimalo stidljivi kod ljubljena. Želite partnera koji deli vašu strast. Zbog toga je osoba rođena u znaku Blizanaca vaš savršen partner za ljubljenje. Blizanci su takođe razigrani i imaju sposobnost da vas iznenade.

Bik
Vi ste zaigrana i vesela, ali ponekad pomalo i zahtevna osoba – međutim, samo želite sa se dopadnete svom partneru. Zbog toga vam je za ljubljenje potreban neko ko voli eksperimentisanje i ko je spreman da vam da prednost. A savršena osoba za to je rođena u znaku Device.

Blizanci
Čestitamo, spadate među one koji se najbolje ljube! Otvoreni ste za sve i zato ste „savršeni partner“ za sve horoskopske znakove. Međutim, s istim horoskopskim znakom je ljubljenje još malo bolje. Kombinacija Blizanac-Blizanac nije baš idealna za dugotrajnu vezu, ali za ljubljenje nema bolje.

Rak
Potreban vam je neko zbog koga ćete se dobro osećati i ko će preuzeti vođstvo kod ljubljenja. Zbog toga je najbolji izbor za vas Škorpija. Osoba rođena u tom znaku ima sposobnost da probudi u vama romantiku i strast.

Lav
Često ste suzdržani i potreban vam je neko da vam pokaže šta treba da radite. Vaš idealni partner je Jarac. Vrlo je strpljiv i pobrinuće se za strastvene poljupce zbog kojih ćete zaboraviti sve oko sebe.

Devica
Želite da vas neko zavede i osvoji i zauzvrat svom partneru vraćate puno ljubavi. Dakle, treba vam neko ko se ljubi strastveno poput vas. Zbog toga je Bik vaš savršeni partner za ljubljenje.

Vaga
Rado učite i isprobavate nove stvari. Zbog toga svaki horoskopski znak dolazi u obzir za vas. Međutim, ljubljenje naročito dobro funkcioniše sa osobom u znaku Ribe.

Škorpija
Vi se strastveno ljubite i želite partnera koji će podeliti vašu strast i uvek biti spreman na poljubac. Zbog toga je Rak savršeni izbor za vas. Naime, on je takođe osećajan i željan ljubavi.

Strelac
Veoma volite pustolovine, ali kad je reč o ljubavi imate vrlo precizne želje. Nije vam lako da se emotivno vežete pa vam je potreban partner za ljubljenje koji će izvući iz vas vašu skrivenu osećajnu stranu. Za to su idealni Ovan i Vodolija.

Jarac
Vaša snaga je samopouzdanje i takav utisak želite da ostavite na partnera. Ako pohvali vaše umeće ljubljenja, to je za vas najveći kompliment. Lav će vam prvi dati potvrdu – pošto sam često mora da se bori sa samopouzdanjem, rado hrabri druge.

Vodolija
Ljubiti vas je iskustvo koje bi svako jednom trebalo da iskusi. Najbolji partner za vas je Strelac. Naime, on zna da ceni vašu ekscentričnost, a mešavina vaših karakternih crta čini poljupce nezaboravnima.

Ribe
Vaš znak voli da bude voljen. Čeznete za nekim ko će vas godinama ljubiti kao i prvog dana. Preporuka: Vaga! Romantične večeri i puno milovanja i ljubljenja takođe su stvari koje obožavaju osobe rođene u znaku Vage.

Autor:

#Horoskop

#Poljubac