AKTUELNO

Svaki horoskopski znak izražava svoju ljutnju na različite načine. Neki su ljući od drugih, pa nije dobro ulaziti u konflikt sa njima.

Jarac

Ovaj znak zodijaka je uglavnom veoma pribran i odgovoran. Iako obično nemaju emotivne ispade, ponekad njihov bes izbacuje najgore iz njih.

Brzo ih može obuzeti ljutnja i ne plaše se da svoje nezadovoljstvo usmere ka najbližem cilju. Jarčevi će uvek kriviti druge kada su u naletu ljutnje.

Bik

Poznato je da su Bikovi tvrdoglavi i da ne vole kompromise. Kada su ljuti, malo koje reči ih mogu smiriti.

Oni se obično ne ljute bez razloga. Kada ispoljavaju frustracije vrlo su glasni i nemaju strpljenja za ljude koji ih iritiraju. Ipak, koliko god da su besni, samo im je potrebno vreme da se ohlade.

Lav

Lavovi su dramatični i dominantni. U ljutnji čvrsto veruju da su u pravu i nemaju nameru da odustanu od svađe.

Lavovi su prave užarene glave. Ne boje se da u svoju svađu uključe i uvrede. Ponekad mogu da preuveličaju svoju ljutnju.

Čak i kada nisu u pravu i kada se ljute bez pravog razloga, nikada to neće priznati. Od Lava ne očekujte da vam se prvi izvine.

Škorpija

Škorpije su pune samopouzdanja i vole da uvek budu u pravu. Kada se nekome zamere, ne mogu tek tak oda puste stvari, već moraju sve isterati po svom.

Mogu biti pasivno agresivne i sklone su zajedljivim primedbama.

Iako su obično mirne i staložene, Škorpije takođe mogu biti zle i neprijatne kada ih neko iritira.

Strelac

Strelčevi obično nisu pakosni, ali kad su ljuti mogu biti vrlo nezgodni. Kao vatreni znak, Strelac se doslovno “puši” kada je ljut.

On će se u ljutnji verbalno istresati na druge, a mogu biti i veoma zli sa rečima. Na sreću, kada ih ljutnja prođe, Strelčevi će se verovatno izviniti za svoje loše ponašanje.

Autor:

#BES

#Horoskop