AKTUELNO

Iako je bilo teško doći do ovog otkrića, astrolozi su skoro pa sigurni koja 4 horoskopska znaka su sposobna da se udaju "pametno".

Lav - kod njih ide i jedno i drugo. Ulažu u sebe po pitanju obrazovanja, karijere kao i fizičkog izgleda. Isto to traže i od partnera, uspeh, moć, novac. One savršeno znaju da uvećaju svoje bogatstvo. Odane su i verne supruge i divne majke. Od muškarca traže podršku kako finasijsku tako i emotivnu.

Devica - jedne od najmudrijih žena horoskopa. Imaju precizne i jasne misli, nikada ne reagiju na prvu loptu. Precizno i staloženo biraju partnera. Device ne vole rasipnike, traže supruga sa istim pogledom na svet.

Foto: Pexel

Rak - kao i Device na 1. mesto stavljaju novac koji nikada ne troše na površne stvari već na dom, i na decu. Unapred razmišljaju o njihovom školovanju i budućnosti. Račice ne razdvajaju ljubav od novca.

Škorpija - duboka, jaka i strastvena žena. Za razliku od Lava i Device ona će dati šansu muškarcu koji nije moćan. Zašto? Zato što ona intuitivno zna kako da napravi moćnog i uspešnog muškarca. Ona je u ovoj priči vrat a muškarac glava, pišu Novosti.rs

Autor: Pink.rs