AKTUELNO

Astrolog Pavel Globa je otkrio ko će se to obogatiti u avgustu i šta je potrebno da urade da im se želje ostvare.

Čuveni astrolog Pavel Globa objavio je svoju astrološku prognozu za poslednji mesec letaa, vesti su izuzetno pobvoljne za tri horoskopska znaka... Njih očekuje finansijski uspeh ovog meseca, a zvezde kažu da su šanse da se obogate izuzetno velike!

Proverite da li ste među ovim znakovima Zodijaka...

Ovan

Avgust će za Ovna predstavljati prekretnicu u finansijskom smislu. Imaće pojačanu potrebu ta trošenjem, ali ako se odupre ovom porivu, zvezde će ga nagraditi. Očekuju ga nove pobede na polju posla, napredovanje i značajno povećanje plate!

Foto: Pink.rs

Lav

Lavovi će biti u prilici da u potpunosti promene život i preokrenu sreću u budućnosti, ali pod jednim uslovom. Neophodno je da pažljivo biraju reči, ali i misli. Astrolozi kažu da ako budete razmišljali i govorili kao uspešna osoba, zvezde će vam priteći u pomoć da dostignete novi nico sreće i pobedite siromaštvo.

Devica

Device u avgustu očekuje pregršt novih prilika na poslu, ali i na polju finansija. Ovaj mesec je odličan za kupovinu, započinjanje novih projekata i hobija. Međutim, napominje Globa, važno je da pravilno odredite prioritete - pre svega se posvetite poslu i "stvaranju" novca, pa tek onda odvojite vreme za ljubav i romantiku.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Pexels

#Horoskop

#Novac