AKTUELNO

Saznajte koja će 3 horoskopska znaka imati najviše sreće u ljubavi tokom septembra!

Mesec septembar uvek donosi posebnu energiju, jača intuciju, polako nas nakon letnjih snova i maštanja vraća u realnost, ali i odiše duhom romantike i novih životnih promena, piše Sensa. Početak jeseni idealan je za duge šetnje iskrene razgovore, nežnosti i poljupce, a ova 3 horoskopska znaka imaće najviše sreće u ljubavi tokom septembra:

BIK

Ako ste u vezi, odlučili ste da u ovaj odnos unesete malo začina i originalnosti. Septembar je mesec zadovoljstva za parove, postajete sve više bliski i posvećeni jendo drugom. Ulažete podjednako u vaš odnos i to je ono što čini da još više poštujete i volite jendo drugo. Ako se nova ljubavna priča rodi oko 9. septembra, moraćete da donesete večliku odluku o određenim promenama u svom životu. Da li ste spremni da doživite novu vezu? Pre nego što počnete ozbiljno neki odnos, postavite sebi prava pitanja. Razgovarajte o tome sa bliskim ljudima i procenite šta zaista želite. Slobodni Bikovi s emogu ludo zaljubiti, ali će imati i nekoliko dilema. Bikovi će uneti u svoj bračni život inovacije i uzbuđenje. U vašem bračnom životu biće radosti i zadovoljstva.

DEVICA

U vezi će sve biti nežno, mirno i čarobno, baš onako kako treba. Odnos sa partnerom vas podstiče da se razvijete i jaćča vaše samopouzdanje. Preuzimate svoje dogovornosti i sami kreirate put do srećne ljubavne sudbine. Ovo je mesec zadovoljstva za parove, odlučite da unesete malo začina i originalnosti u svoju vezu. Čitavim srcem se predajete ljubavi, a strasti će vas zavoditi i probudiće u vama nove emocije. Postoji šansa da se početkom septembra rodi nova ljubav. To će biti iskrena, otvorena i pouzdana osoba koja zna šta hoće. Dugi razgovori uticaće na vas poput magije, a samopouzdanje će biti na zavidnom nivou. Neke šanse ne smete propustiti.

ŠKORPIJA

Vaš vatreni temperament polako će se umiriti i doneće vam sklad u ljubavnom odnosu. Opustite se u vezi, sada su nevolje iza vas. Budite oprezni, testirajte svoju sposobnost da se oduprete nagonu vraćanja u prošlost. Planete vam na polju ljubavi donose puno dobrih namera i vizija – zavrtite se na tom ringišpilu dobrih želja. Slobodne Škorpije, tek od 21. septembra vaš emocionalni život dobija novi preokret. Izlazite, zabavljajte se, plešite, a neka nova poznanstva mogu se pretvoriti u romansu iz bajke.

#Horoskop