AKTUELNO

One će vas privući tajanstvenim pogledom, senzualnim usnama i zato nose titulu fatalnih zavodnica. Žena rođena u znaku Škorpije je sve samo ne smerna, mirna i tradicionalna devojka.

Sa njima ćete se osećati posebno, kao da ste na drugoj planeti i sve vreme ćete se diviti njenom neobičnom izgledu i zanimljivim pričama, iako one ne pričaju puno. Njen misteriozni šarm će vas naterati da pred njom otvorite i ogolite svoju dušu. A vešta i inteligentna Škorpija to može da zloupotrebi i da stvori neku vrstu zavisnosti. Ona je sposobna da ljude natera na razne ludosti, da promene način života i zbog toga važi za problematičnu i opasnu ženu.

Foto: Unsplash.com

Škorpijom upravlja planeta Mars i zbog toga je vatrena i zna kao bujica da sve odnese pred sobom. Zato sa njom treba biti oprezan, jer nikada ne znate šta ih može izazvati i zbog čega može para da počne da im izlazi na uši.

Za njih kažu da proždiru muškarce i imaju tu moć da ih nateraju da zaborave na sve osim njih. Ona je senzualna i osvaja i dušu i telo.Ali, s druge strane, kad steknete njihovo poverenje, uvidećete da su veoma krotke, pokorne i spremne za svaki dogovor. Zaljubljene Škorpije se prepuštaju i voljenoj osobi ispunjavaju svaku želju. One žele duboku i intimnu vezu i žele da im se posveti pažnja. Najbolji partneri za Škorpiju su Ribe i Device. U Devici će naći staloženu osobu koja će uspeti da se izbori sa njihovom tajanstvenom i divljom prirodom i nateraće je da priča o svojim osećanjima.Sa Ribom će se prepustiti romantici i sanjarenju i uživaće u zajedničkim maštarijama i strastima.

Autor: Pink.rs

#škorpija