AKTUELNO

Mlad mesec nam uvek donosi odličan period za postavljanje novih navika, rutina ili temelja, pa ako kojim slučajem postoje neke stvari u vašem životu koje vam više ne odgovaraju, koje vas frustriraju, sa kojima se već duže vreme nalazite u izazovu, ovo će biti fanstastičan period da se naprave određene izmene kao i da se uspostavi tj postaviti zdrav balans u životu.⁣

Vaga je vazdušni znak, muški znak - vladajuća planeta Venera, i svakako je partnerstvo, harmonija i balans naglašeno kada se radi o znaku Vagi. Vaga je znak koji nam govori o našoj potrebi da se međusobno podržimo kako bismo na individualnom i kolektivnom nivou dostigli vrhunac zrelosti, mudrosti i lepote. Mesec u Vagi govori o našoj potrebi za balansiranjem i uspostavljanjem ravnoteže. Govori o potrebi da se neke stvari izjednače, da se neke stvari uravnoteže i da se neke stvari prekinu. Šta je bitno za svaku Vagu: da se zauzme za sebe kao i da spozna svoje emocije i da shvati šta je suština partnerskih odnosa.⁣

Mlad mesec u Vagi dešava se 06.10.2021. godine i biće na 13° stepenu Ovna, promene, pokreta i akcije. Teme ovog Mladog meseca u Vagi svakako će biti povezivanje sa svojim emocijama, partnerski odnosi kao i bračne priče i veze. Između ostalog bićemo pozvani da preispitamo sopstvene vrednosti, ko smo, šta smo, šta želimo kao i da otpustimo od sebe tj da se oslobodimo stvari koje nam nameću drugi u smislu da živimo po njihovim pravilima odnosno kako oni žele.

Foto: Burst

Ovaj mlad mesec u Vagi sigurno će uneti nežne, slatke i emotivne vibracije u kolektiv. Ne zaboravite da se znak Vage odnosi i na pravdu, odnose i poštenost što će definitivno ovaj mlad mesec da čini sjajnim vremenom za započinjanje novih veza a kako je Vaga znak ravnoteže, siguran sam da će mnogi nastojati da u ovom periodu unesu više ravnoteže u svoj život.

Kada imamo Mesec u Vagi tu svakako dolazi do preispitivanja starih navika, uverenja i ponašanja kao i nalaženje novih načina da napredujemo i budemo svoji. Misli su te koje nam tokom ovog mladog mesaca mogu praviti najviše problema a ponajviše pitanje "Da li želiš da uživaš u životu ili želiš da budeš učauren i zakopan u već postojećim gov**ma"? Dakle ovo je svakako odličan trenutak za novi početak, novi start, inicijativu i okretanje novog lista.

Budući da će nam Merkur i dalje biti retro, tu svakako postoji opcija da se za vreme mladog meseca u Vagi ponovo povežemo sa svojim bivšim velikim ljubavima, da dovršimo neke stvari koje se tiču odnosa sa drugim ljudima kao i dobra stara dublja samoanaliza koja je i dalje na snazi. Možda kao najbitnija tačka ovog mladog meseca je razbucavanje trulih bračnih odnosa i svađe u partnerskim odnosima. Istog dana, planeta Pluton kreće u svoj direktni hod, kao i par dana kasnije Saturn nam kreće direktno i ono što svaki pojedinac pa i kolektiv može da očekuje jesu bitne promene koje treba da se naprave i dogode.

Kako ovaj Mlad mesec ima negativne aspekte, ne sme se zaboraviti Uran - definitivno energija istog može doneti konflikte, pobune, proteste koji će se odvijati mirnim putem i ono što je sigurno jesu neke pogrešne slike u javnosti, koje će nam se servirati, a koje nisu istinite. Aspekti na nebu tokom mladog meseca donose velika neprijateljstva, nepravde i rivalitete pa je topli savet da budete veoma kontrolisani, da dišete, jer ćete imati jaku želju, iako možda niste takvi da nekog dobro "odvalite".

Mlad Mesec u Vagi šalje poruku:

Jačanje samopouzdanja i samopoštovanja

Odvezivanje od postojeće forme

Zauzimanje za sebe

Pored navedenog, ovaj mlad mesec nas uči kako zadržati sigurnost i fokus u nesigurnim i neizvesnim okolnostima. Pokazuje nam kako biti u ravnoteži s onim što se događa, ma koliko nas negativna iskustva izbacivala iz koloseka. Definitivno, neki će iz ovog mladog meseca izaći preporođeni i očišćeni, dok sa druge strane neki se nikad neće promeniti niti probuditi, navodi numerolog Bojan Kljajić.

Autor: Pink.rs

#Vaga