AKTUELNO

Horoskop vam može pomoći da prepoznate znakove nezadovoljstva kod sebe ili kod partnera ukoliko niste sretni i zadovoljni u vezi. U nastavku pročitajte kako se ponaša svaki horoskopski znak kada stvari baš ne idu najbolje ili kada je nesretan u vezi.

Ovan

Počinju vas isključivati iz svakodnevnog života, iako neće pričati o tome dok suočavanje s problemom ne postane neizbežno. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi podeliti sve sitne i smešne detalje svojeg života i žele znati sve što se događa s vama. Ovnovi su direktni kad su u pitanju njihove namere. Ako se nađete u situaciji da se pitate događa li se nešto loše u vašoj vezi, vrlo verovatno se događa.

Bik

Kad su nesretni silno se trude da prividno njihov život i veza izgledaju sretno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svojeg životnog prostora će biti drastičnije što su oni nesretniji. Bikovi su estetičari, vizualni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi o tome kako se oni čine drugim ljudima i način na koji su percipirani. Što su nesretniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih.

Foto: Unsplash.com

Blizanci

Blizanci će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrirani, smeteni i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesretni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga, sve zato što se ne znaju nositi s činjenicom da stvarno nisu sretni. Blizanci neće prikrivati da su nesretni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće pripisati svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će raditi dok god se ne nađu u situaciji da se moraju suočiti s tim što se događa.

Rak

Kad su nesretni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesretni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećaja, osim suočavanja s onim što ih muči.Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak jako nesretan.

Lav

Isprva su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesretni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe. Kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju krenuti dalje.

Devica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osećaju se nesretno ili nesigurno, baviće se svim i svačim samo da odvrate pažnju od onog što ih stvarno muči. Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se puno više bave nekim delom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše.

Vaga

Ako nisu sretne u vezi, Vage počinju posvećivati svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na pameti da su Vage znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve napraviti da ga uravnoteže sa svim drugim što se događa u ostalim poljima njihovog života.

Škorpija

Škorpija se odbija ponašati kao da je u vezi ili počne živčaniti oko stvari koji uopšte nisu vezane za problem koji je muči. Škorpija je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesretni u vezi oni jednostavno nisu sposobni dugo ignorisati problem ili se pretvarati da je sve kao obično. Njihovi intenzivni osećaji i nesposobnost da se s njima nose će brzo izaći na videlo - vrlo verovatno u vrtlogu svađe.

Strelac

U vezi u kojoj su nesretni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo ćutati o stvarima koje ih muče.

Jarac

Kad su nesretni, Jerčevi pokušavaju kontrolisati sve u svom životu. Razmišljaće o tome što ih muči pokušati rešiti problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesretnima, nema natrag - veza se ne može spasiti, samo odugovlačiti neizbežno. Jako im smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osećaju nesigurno i nevoljeno još će se više potruditi da "poprave" ono što ne valja.

Vodolija

Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno ih pokušavaju ostvariti. Presele su se u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne pothvate. Vodolije su strašno ambiciozni ljudi orijentisani na posao, a kad su nesretni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesretni je da nemaju vremena za svojeg partnera jer se bave svojom karijerom.

Ribe

Ribe žele slobodu, inače one žele iskusiti sve što im se u životu nudi, a kad su nesretne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će videti kakav je svet i šta se "stvarno" tamo nudi. U trenutku kad se Riba počne više baviti svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

Autor: Z.L.