AKTUELNO

Kada se neki horoskopski znakovi naljute, svi se iznenade. Za primer ćemo uzeti device - one nisu horoskopski znak za koji očekujete da će se neočekivano naljutiti ili uzrujati.

Device su poznate po svojoj strpljivosti, razboritosti i ljubaznosti, ali i one imaju granicu. Jednom kada je pređete pred vama će biti ljuta horoskopska devica. Iako ih je, dakle, teško razljutiti, postoje neke stvari koje će i njih izbaciti iz takta. 

1. VELIKA NEODLUČNOST

Device su po prirodi praktične i usmerene na ciljeve. To obično znači da svaki dan počinju s nekim zadatkom ili tačnim planom. Ako ste neodlučni, mogli biste ih izludeti jer ometate njihov plan.

Svojoj horoskopskoj devici pokušajte objasniti da ne donose svi odluke brzo kao one. Recite im da vas neke stvari pitaju dovoljno unapred kako biste imali dovoljno vremena da stvari procesuirate i odradite svojim tempom.

2. NEUREDNOST

Device vole imati sve pod kontrolom, a jednako kao što uživaju u planovima koji su napravljeni po njihovoj volji, vole i da je prostor uređen na način koji njima odgovara.

Devicama sve mora biti čisto i uredno te će primetiti ako i najmanja stvar nije na svom mestu. Kako ne biste naljutili devicu, posebno onu s kojom živite, pokušajte svesti svoj nered na minimum.

Foto: Pexels

3. FORSIRANJE POMOĆI

Budite oprezni s lepim gestovima, odnosno pomaganjem kada su u pitanju device. One su neverojatno svojeglave i više od svega vole nezavisnost. Prevelika pomoć kod njih će uzrokovati nervozu.

Ovo ne vredi za situacije u kojima izričito traže vašu pomoći. Ovo može biti izazovno ako ste osoba koja ne voli gledati ljude do kojih joj je stalo kako se bore s nekim problemom, ali, verujte, device će se snaći same. Ako previše puta ponudite pomoć rezultat će vrlo verojatno biti svađa koju ste lako mogli izbeći.

4. OSEĆAJ DA IH IGRNORIŠETE

Iako nezavisne, device vole imati osećaj da su uključene u neku priču. Ako počnu osećati da su zanemarene ili izostavljene, mogle bi se naljutiti.

Možda nisu duša zabave, možda nisu uključene u sve, ali to ne znači da vole da se potpuno isključe iz svega. Ako vam se devica obrati, a vama treba cela večnost da reagujete, postaće isfrustrirana.

Rešenje je jednostavno - čak i ako ste zauzeti recite im da ćete se javiti kasnije.

5. PREVIŠE IZVINJAVANJA

Ako iznervirate devicu, izvinite se i završite tu priču. Konstantna izvinjenja samo će ih dodatno nervirati.

Device jednostavno ne vole stalno vraćanje na određenu temu. Tako ćete ih samo podsećati zašto su se naljutile i dodavati ulje na vatru.

Zaključak je taj da ništa dobro ne može proizaći iz pokušaja da se više puta izvinite devici. Jednom je i više nego dovoljno.

Autor: Z.L.

#device