AKTUELNO

Četiri znaka Zodijaka dominiraju, kada su zavođenje i seks u pitanju!

Ako niste sigurni da li osoba koja vam se sviđa je ujedno i dobra u krevetu, nosi sa sobom dobru energiju i vulkan strasti, proverite šta kaže horoskop. Možda je baš on/ona jedna od četiri znaka zodijaka koji važe za najveće ljubavnike ikada. Kreativni, strastveni, predani - u ova četiri horoskopska znaka rađaju se najbolji ljubavnici.

Lav

- nezaboravni vulkan raskoši, luksuza i strasti.

On sve što radi radi kraljevski! Takav je i kao ljubavnik. Gotovo da mu niko ne može prići. Kada voli voli kraljevski, kada ljubi - ljubi da koža puca, on ostavlja dubok trag u vašem životu! Sve daje sada i odmah i ne pita za cenu. On je gospodin čovek koji poštuje tuđe potrebe i želje, tako da će se u seks potruditi da te maksimalno zadovolji i ispuniće sve tvoje potrebe i želje.

Foto: Pexels

Škorpija

- gospodar strasti i zavođenja

Kada se Škorpija ustremi na plen nema mu ravnog. On zavodi svim mogućim adutima. Pogledom, pojavom, oštrim opornim parfemom na koji žene padaju, poljupcem i dodirom u kombinaciji sa pogledom . On je stvoren za zavođenje. To su često markantni tipovi. To je ljubavnik koji ne voli formu pa od njega možete da očekujete bukvalno sve. Čak možda nešto što ne volite sa njim ćete zavoleti! Kod njega ne postoje granice u seksu , lukav je i uvlači se pod kožu. Od partnereke traži istu predanost i ne voli tabue.

Vaga

- šmeker, mangup ili diplomata

U njemu živi stotinu likova. Ali on nije dvoličan i perfidan. Jednostavno on je lepeza svega i u zavisnosti šta partnerka probudi u njemu. Ali SVE što radi radi sa stilom! Ako je mangup on je sa stilom mangup. Vaga traži svoje "ogledalo". Ume da se "pokori" partnerki, da joj ispunjava sve želje a pritom ni milimetar sebe neće izgubiti. Za Vagu je najbitnije da svoju partnerku opusti i da je učini srećnom i zadovoljnom, samo tada je i on zadovoljan. Ono što je Vagi izuzetno bitno je poljubac. On tada "učitava" partnerku i tada je zna i oseća. Sve ostalo je magija, samo je potrebno da se prepustite.

Devica

- osvaja humorom i inteligencijom

Isopd sterilnog i programiranog gospodina je doslovno živa vatra! Osvaju humorom i inteligencijom. Pažljivo slušaju partnerku i sve stavljaju i obrađuju u svom "folderu" i tačno znaju trenutak kada će to primeniti. Nepogrešivi su kada je momenat, tj trenutak u pitanju. To je ono što partnerku ostvalja bez reči! Voli i ume da ugodi, verni su, povećeni i studiozni pogotovo kada je seks u pitanju. Vole da imaju seks u čistom i ugodnom okruženju.

Autor: Z.L.

#Horoskop