AKTUELNO

Osobe rođene u ovom znaku zaista umeju da se nametnu pred drugima i ostavljaju veliki utisak na svoju okolinu. Vaš fizički izgled, ponašanje ili stil izražavanja su aduti koje vi veoma često koristite u susretu sa različitim osobama.

Međutim, treba naglasiti da vi to činite uglavnom nesvesno i bez određene ili smišljene strategije. To je zato, što se tipičan predstavnik ovog znaka ponaša spontano, iskreno, čulno i shodno svom primarnom impulsu.

Šta vaš partner obavezno mora da zna o ovama?

Vi ste veoma, strasni, ljubomorni i u izvesnom smislu infantilni i posesivni. Vama ne treba prkositi i ne treba iskušavati vašu toleranciju.

Važno upozorenje je, da obavezno treba izbegavati različite obračune, jer Ovan u naletu niskih strasti ruši sve ispred sebe, a uz to ukoliko mu se nametnete kao protivnik onda morate znati da Ovan ne mari za slabijeg od sebe. Uostalom, čućete odgovor, da ono što ste tražili to ste i dobili.

Zatim, pod obavezno Ovnu treba prepustiti dominantnu ulogu, a naročito to pravilo važi pred spoljašnjim svetom. Važno je, da neprekidno inspirišete svog Ovna na različite izazove i na ljubavne igre ili da pokrećete njegove strasti. Problem koji vama zadaje veliku glavobolju je što vašeg Ovna najviše uzbuđuje početak, čar izazova ili srast u kombinaciji sa nekim novim iskustvom, kao i neke "zabranjene igre".

Kako da sačuvate Ovna?

Nikako, ukoliko to sam ne želi. Nemojte biti naivni, jer Ovan sam postavlja granicu svoje slobode i sam je ruši ukoliko to želi.

Foto: Pixabay.com

Da li su Ovnovi skloni avanturama i prevarama?

U načelu da, ali sve je to diskutabilno, jer Ovan je iskren, spontan, veoma čulan i pri tome ima neke posebne aršine koje koristi samo za sebe. Znači, pomirite se sa tim da postoje različita pravila i nemojte insistirati na ravnopravnosti.

U prevodu, ono što važi za Ovna ne važi i za vas, a svaki razgovor na tu temu završava se tako što, je njegova reč poslednja i to je klasično pravilo ukoliko živite sa jednim Ovnom.

Kako se Ovan ponaša u ljubavnoj vezi?

Sve zavisi od toga koliko je zaljubljen i koliko su jako proradile njegove strasti i zatim njegove emocije. U najboljem slučaju Ovan je veoma strastan, potentan, zabavan, duhovit ili velikodušan i sa njim vam nikada neće biti monotono.

Odluke donosi iznenada i bez prethodnih priprema i najava. U tom smislu, morate biti spremni na velike oscilacije u ljubavnom odnosu i morate uložiti veliki napor kako biste pratili njegov užurbani korak.

A kako se ponaša u braku?

Veoma zaštitnički, pokroviteljski i korektno ali pod uslovom da vi strogo igrate po njegovim pravilima. Uostalom, izuzeci su mogući ali samo onda kada su vam dozvoljeni.

Šta je ono što najviše privlači Ovna?

Morate da posedujete dobar fizički izgled ili da delujete veoma privlačno, atraktivno, šarmatno, izazovno i spontano. Ovan svakako reaguje na vizuelni momenat, ali nemojte zaboraviti da je od svega najvažniji fluid, seksipil ili elektricitet koji razbuktava njegove strasti.

Magnetski privući jednog Ovna, je moguće samo ukoliko posedujete strasnu prirodu, izoštrena čula i vrele emocije.

Autor: Z.L.

#Horoskop