AKTUELNO

Saznajte kako pomračenje Sunca utiče na sve horoskopske znakove!

Danas nas očekuje potpuno pomračenje Sunca, a kojim će se zatvoriti "koridor pomračenja" koji traje još od novembra. Ovakvi astrološki događaji uvek donose svetle i značajne promene u određenim oblastima naših života.

Evo kako će ovaj ekstremno retki apekt uticati na sve znakove Zodijaka...

Ovan

Morate da rešite probleme oko bilo kog velikog projekta koji vam "stoje nad glavom". Zamolite za oproštaj i oprostite onima koji su vas uvredili, posebno ako je to vaš mentor, trener, učitelj ili osoba od autoriteta za vas.

Bik

Vreme je da zatvorite kredite i isplatite rate. Takođe, trebalo bi da rešite neka pitanja oko nasleđa, a koja se vuku dugi niz godina. Savet je da kažete sve što vam je na duši, očistite se iznutra, i da ne započinjete novo poglavlje pritisnuti tajnama.

Blizanci

Neki Blizanci će staviti tačku na ljubavi koje ih već neko vreme ne čine srećnim. Važno je i da kažete sve što vam smeta. Novi ciklus počinje, oslobodite se tereta. Završavajte sve što ima veze sa sudom, raskidajte sporazume i saradnje koji nisu plodonosni.

Foto: Unsplash.com

Rakovi

Rakovi bi mogli da promene posao. Trenutak je da se preispitaju da li stagniraju ili ipak postoji potencijal za rast na postojećem poslu. Savet je da se odvaže.

Lavovi

Trebalo bi da razmislite o novim hobijima, nečemu što u vama pobuđuje strast. Prijaće vam da razvijete nove veštine. Neke Lavice će imati velike šanse da zatrudne baš 4. decembra, kažu astrolozi.

Devica

Device treba da kažu voljenima sve što im smeta. Ovo je dobar trenutak da oprostite drugima. Neke reči su pogrešno protumačene, pa je preporuka da ih "pustite" i zaboravite. Device koje su započele popravke trebalo bi da konačno završe ovaj proces.

Vaga

Trebalo bi da imate vremena da završite svu papirologiju i otputujete, inače će za vas novogodišnji praznici biti sve samo ne srećni. Ako razmišljate o selidbi, trebalo bi da donesete konačnu odluku. Isto važi i za automobil, presecite - kupovina, prodaja ili popravka.

Škorpija

Toplo vam se preporučuje da se rešite dugova i kredita. To ne bi trebalo da nosite sa sobom u ovaj novi ciklus. Ako vam je neko dužan, ali ne vraća dug - oprostite mu. Završite sve procese vezane za zarađivanje novca. Odustanite od poslova koji nisu profitabilni.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Ovo pomračenje Sunca najviše utiče na vas, jer se dešava u vašem znaku. Najviše se tiče ličnih odluka, možda baš nekih koje ste dugo odlagali. Razmislite da li ima potrebe da ih sada donosite, možda je njihovo vreme isteklo, ne unosite dodatan teret u ovaj novi ciklus.

Jarčevi

Trebalo bi da se otvorite prema drugima i otkrijete sve što vam je na duši - ogorčenosti, snovi, žaljenja, čežnja... Pokazivanje emocija nije slabost, to je snaga. Čak i ako sebe smatrate "gvozdenom osobom". Vreme je da podelite sa drugima ono što već dugo krijete.

Vodolija

Obratite pažnju na stare prijatelje. Osvrnite se oko sebe, da li je ovo okruženje baš ono što vam je potrebno i što vam odgovara? Možda ste ih "prerasli", ili su se vaše vrednosti jednostavno promenile. Ponekad je najbolje zatvoroti vrata.

Ribe

Odlično vreme da razrešite neke nedoumice oko karijere. Ako ste poslednjih godina vredno radili i razvijali svoje veštine, onda ćete dobiti nagradu i ohrabrenje od zvezda. Ribama koje nisu održale obećanja i nisu bile "od reči", situacija na poslu će biti prilično turbulentna.

#Horoskop