AKTUELNO

Tri horoskopska znaka u 2022. čeka malo turbulentniji period. Tako, čuveni ruski astrolog Pavel Globa kaže da će tri znaka imati dosta poteškoća i izazova u narednih 12 meseci.

Evo koji tačno:

Strelac

Obratite pažnju na svoj privatni život, porodicu i razvoj karijere. Pre nego što uložite novac u neki posao dobro razmislite i napravite detaljan plan. Zvezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu. Tokom 2022. godine više se posvetite boravku u prirodi i radite stvari za svoju dušu.

Neka ovo bude godina u kojoj ćete sebi biti na prvom mestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije. Odnosi u porodici će biti napeti zato pre nego što progovorite dobro razmislite.

Foto: Unsplash.com

Rak

Tokom 2022. godine biće momenata kada ćete poželeti da “iskočite” iz vlastite kože. Bićete puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite. Ne bi bilo loše da počnete prakticirati meditaciju, tako lakše ćete svladati sve nevolje i turbulentne periode. Uprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mnogo jači mentalno.

Jarac

Baš kao ni Strelčevima ni vama ova godina neće biti preterano dobra kada je reč o finansijama. Trošićete više nego što zaradite, a velika je šansa i da zbog nesmotrene odluke ostanete bez veće količine novca. Međutim, početkom proleća imaćete priliku da pokrenete vlastiti biznis koji će vam doneti profit. Vodite računa i ne donosite odluke naglo. Dobro posmatrajte šta se oko vas događa, dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako ne biste slučajno propustili onu koju vam je sudbina namenila, kaže ovaj ruski astrolog.

Autor: Z.L.

#Horoskop