AKTUELNO

Uzroci anksioznosti kao i način njenog ispoljavanja je karakteristična za svaki znak.

Bik, blizanac, rak i jarac su zodijački znaci kod kojih je anksioznost najčešće prisutna! Anksioznost je svima poznata, međutim njeni okidači su različiti! Uzroci anksioznosti kao i način njenog ispoljavanja je karakteristična za svaki znak!

BIK

Volite da budete ležerni, nonšalantni i da ne žurite. Rokovi vam stvaraju veliku nelagodnost i stres. Javlja se strah da nećete uspeti da uhvatite korak sa postavljenim rokovima i zahtevima. Nema razloga da konstantno dovodite u pitanje svoju kompetenciju i veštine. Imajte na umu da ste dovoljno dobri i brzi da ostvarite sve postavljene zahteve, i da zapravo samo vaša podsvest preuveličava problem.

BLIZANCI

Glavni problem su SITNICE! One vas potpuno mogu izbaciti iz takta i pokvariti vam raspoloženje. Razlog je što na stvari koje ne bi trebalo da vas dotiču, vi reaguje preterano i doživljavate ih lično. Opustite se, meditirajte i oduprite se napadima panike koji vam često ne daju mira.

RAK

Emocije vas čine ranjivim. Ne treba da ih prikrivate, samo naučite kako da dišete duboko, umirite se i naglas kažete šta vas muči. Lek za vašu anksioznost je uteha i uverenje da će sve biti kako treba.

JARAC

Postavljate prevelike zahteve kako sebi, tako i drugima i to je osnovni problem. Konstantno ste okrenuti budućnosti i zaboravljate na momente u sadašnjosti. Stroga organizacija je dobra osobina, ali ponekad je potrebno da spustite tenziju.

Autor: Z.L.

#Depresija