AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Imate odličnu komunikaciju sa saradnicima. Neko će vam se poveriti i dobićete neke vama bitne informacije kada izvesne kockice dolaze na svoje mesto. Svakako će vas prijatno iznenaditi osoba iz drugog mesta. Pokrećete se nešto što će vas prijatno iznenaditi. Možete da naplatite neko svoje zalaganje.

Foto: Pixabay.com

BIK

Polako počinje da se realizuje nešto što vam je jako bitno a vezano je za poboljšanje vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce. Neka vest ili papir može da kasni, ali nemojte da vas to brine. Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu vam je nešto nejasno. Koliko vam to smeta toliko vas privlači da zagrebete dublje.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Ovo je dan u kome prvenstveno treba da mislite o sebi. Pustite da vas vode unutrašnji osećaji. Imate potrebu za nečijom blizinom. Možete da očekujete pomoć jedne vama jako drage osobe. Prijatne vesti su vezane i za nekoga iz kruga porodice. Sasvim sigurno ćete menjati raspoloženje i planove tokom dana, ali vam svakako neće biti loš dan.

Foto: Pixabay.com

RAK

Počinjete suviše da se preispitujete. Povucite ručnu. Nemate razloga da sumnjate u ono što ste sebi postavili kao cilj. Izvesne okolnosti vam se čine nesigurnim ali to ne znači da trebate odmah da reagujete. Prijaće vam boravak na mestu gde ima dosta ljudi. Izbegnite šoping pošto ćete potrošiti više nego što biste smeli.

Foto: Pixabay.com

LAV

Nemojte uvoditi neke velike novine u načinu na koji obavljate posao. Saradnici vas danas neće baš najbolje razumeti a vi nećete imati strpljenja za raspravu sa ljudima koji vas okružuju. Nemojte se pravdati već nastavite da radite svoj posao. Zainteresovaće vas nečija priča, a moguće je i prijatno iznenađenje.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Konačno se pojavljuju mogućnosti da popravite svoj poslovni položaj. Neko iz kruga prijatelja vam može ponuditi pomoć o kojoj biste trebali da razmislite. Na emotivnom planu se dobro zabavljate - bez obzira na to da li ste u stalnoj vezi ili je neki flert u pitanju. Ako izađete, privlačićete poglede suprotnog pola.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Neko od strane prijatelja ili poslovnih saradnika će vas opterećivati svojim problemom, nemojte biti suviše očigledni u tome da želite da ih izbegnete. Imate mogućnost da rešite neki problem koji se oteže od proteklog meseca. Nemojte osporavati autoritete jer će vam samo skočiti pritisak. Povedite računa o trošenju novca.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Nije trenutak da sumnjate u sebe i ono što ste gradili do sada. Izolujte se i setite se šta ste to pokretali odnosno koji su vam to ciljevi. Nemojte da strahujete od teškoća jer ste taj period ostavili iza sebe. Udovoljite partneru da bi ste izbegli sukob. Poznanstvo u večernjim satima će vas strastveno pokrenuti.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Izuzetno dobar dan za vas, naročito ako se bavite nekim rizičnim poslovima koji donose brzu zaradu. Sreća će vam se osmehivati u svemu gde pokažete interesovanje i doslednost. Nešto je teži dan onima koji rade u državnim institucijama. Obradujte partnera ili nekoga iz kruga porodice u popodnevnim satima - to će i vama izmamiti osmeh na lice.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Na osnovu nekoliko informacija dolazite do zaključka da vam slede sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i sačuvati dobar odnos sa kolegama. Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, potrudite se kako bi privukli nečiju pažnju. Dobro je znati šta ili koga želite.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Dobro se osećate u društvu osoba koje često putuju i koje su sličnog senzibiliteta vašem. Stalo vam je do saradnje sa mlađim, sposobnim kolegom koji bi vam mogao biti desna ruka u poslu. Moguća je obnova saradnje sa osobama iz drugog grada. Veče obećava interesantne susrete sa osobom za koju ste zainteresovani.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Osećate jaku potrebu da nešto radite samostalno. Podršku možete da očekujete od vama drage osobe. Suviše razmišljate o prošlosti a uz to pokušavate da napravite i dugoročnije planove. Nije vreme da se time opterećujete. Opustite se u društvu ljudi koji vas razumeju i poznaju vaše slabosti. Prijatno će vas iznenaditi poziv u popodnevnim satima.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Horoskop

#Zvezde

#zodijak

'