AKTUELNO

Mart često donosi potrebu za promenama i novu, svežu energiju, a astrolozi tvrde da je ovaj mesec za mnoge znake Zodijaka povoljan i da donosi mnogo lepih dešavanja.

Ipak, četiri horoskopska znaka neće biti te sreće, pa će se ovog meseca suočavati sa raznim preprekama i izazovima. Za njih će ovo biti mesec testiranja volje, hrabrosti i strpljenja.

1. Rak

Mart Rakovima donosi suočavanje na nekoliko polja. Iako će se mnoge karte otvoriti i neke tajne otkriti, Rakovi ne bi trebalo da dopuste da ih obuzmu depresivno raspoloženje i melanholija.

Morate biti odlučni, snalažljivi, motivisani i posvećeni onome što je važno. Pre ili kasnije, ovaj period će proći i sve će doći na svoje mesto.

2. Strelac

Strelčeve čeka mesec pun izazova i od toga koliko će biti fokusirani na rešavanje nekih situacija koje će se pred njima naći zavisiće i njihov uspeh i sreća. Ljudi rođeni u ovom znaku imaće porodične konflikte i biće im potrebno mnogo energije i strpljenja da ih reše.

Potrudite se da budete tolerantni prema partneru i članovima porodice. Impulsivne emocije i reakcije mogu dovesti do još većih problema.Pazite na reči koje izgovarate.

3. Jarac

Predstavnici ovog horoskopskog znaka nekada su mnogo tvrdoglavi, pa to zna da ih košta.

Posebno budite oprezni kada ulazite u konfliktne situacije s kolegama i nadređenima na poslu. Pokušajte to da izbegnete koliko god možete.

4. Ribe

Ribe su mirne i uravnotežene osobe, koje će u martu biti pred izazovom da promene uobičajeni način života.

Promene neće biti lake, ali nemojte im se opirati, jer ćete tako samo stagnirati u mestu. Ako želite da ostvarite ciljeve, morate da budete uporni, aktivni i da ne odustanete od svojih snova čak ni onda kada vam se situacija čini beznadežnom. Moguće je da će vam januar doneti neke porodične nevolje, koje ćete uspešno rešiti već početkom februara.

Autor: Z.L.

#horoskoop