AKTUELNO

Evo koja tri horoskopska znaka mogu privući sreću od 18. marta

Poslednji dani zime završavaju se pod sjajom punog Meseca u Devici 18. marta - veme je da se oslobodite svega što vam više ne služi. Ovaj pun Mesec događa se samo tri dana pre prolećne ravnodnevice, pa astrolozi ističu da je period izuzetno koristan za ostavljanje loših i prihvatanje dobrih navika.

Imate šansu da kreirate najbolju verziju sebe, donesite praktične izbore u pravcu postizanja svojih ciljeva.

Moguće je da ste u vladavini Riba skloni sanjarenjima, ali pun Mesec vas motiviše da se fokusirate na praktičniji način razmišljanja. Nažalost, neće baš svako moći da se prilagodi energiji ovog mesečevog ciklusa, piše Sensa.rs. Oni koji uspeju da plove ovim energetskim tokom, mogu ostvariti lepe promene. Evo koja 3 horoskopska znaka mogu privući sreću od 18. marta:

Foto: Pexels

Škorpija

Škorpije, ovaj pun Mesec donosi svetlost u vašu kuću prijateljstva i društva. Imate snažan duh zajedništva i to vas inspiriše da rastete, da se osećate dobro. Poslednjih nekoliko meseci u vaš život je uvedeno mnogo novih prilika i ljudi - šta ste od njih naučili? Da li iz takvih osnova možete da rastete? Vreme je da se posvetite stvarima zbog kojih se osećate inspirisano i koja stavraju krug dobrih dela. Savršeno je vreme da izađete iz svoje čaure i zone komfora. Učinite nešto vredno za celu zajendicu, kao što je volontiranje u skloništima za životinje, pomoć ugroženim licima, podrška starim licima, ekološke akcije itd.

Strelac

U ovom periodu je vreme da se vratite unazad i sredite svoje misli, dela i postupke. Posebn je povoljno da se fokusirate na profesionalni život. Uživajte u plodovima svog rada.Ovaj pun Mesec pozitivno utiče na vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Neka ova mesečeva faza bude zeleno svetlo da se opustite i posvetite ličnom razvoju. Vaš naporan rad dolazi na naplatu. Budite ponosni na sebe!

Jarac

Snažna energija punog Meseca u zemljanoj Devici donosi vam period odmora. Mesec je u vašoj kući filozofije, pomaže vam da istražite svoje talente i veštine. Odvojite malo vremena da se prepustite svojoj omiljenoj kreativnoj aktivnosti, rutini, hobijima... Opozicija Neptuna i Meseca daje vam podsticaj ljubavi koji će vam pomoći da se povežete sa svojim "unutrašnjim ja". Samim tim, možete dobiti neke nove uvide, perspektive i ideje, ali se bolje povezati i sa ljudima iz okruženja.

Autor: Z.L.

#Osmeh