AKTUELNO

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana...

OVAN

Držite se nekih starih ili proverenih priča. Obuzdajte svoj avanturistički duh i želju da nešto brzo promenite. U poslu se danas povucite i mirujte. Prijatni trenuci cu vam vezani za decu i kontakt sa mlađim ljudima. Zauzetima je ovo odličan dan za zajdničke aktivnosti i zbližavanje.

Foto: Pixabay.com

BIK

Vaš prirodni optimizam vam nikada ne dozvoli da potonete. Teško podnosite razočarenja, a bilo ih je u prethodnih par dna. Tokom popodneva se vraćate u normalu. Nešto će se rešiti ili dobijate neku ponovnu šansu. Privući će vas neko u blizini kafića, fajulteta, trga.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Energetski status vam je i dalje u oscilacijama. Svoju energiju trebate da utrošite u nečemu što bi vama lično mnogo značilo. Neko vam se nameće, traži vašu pomoć i skreće vam pažnju od onoga što ste sebi stavili u zadatak. Vreme je da sebe stavite na prvo mesto.

Foto: Pixabay.com

RAK

Danas možete nešto od posla da vučete kući ili ćete duže ostati na radnom mestu. Trudite se da nađete sebi neku zanimaciju i da se ne nervirate. Pomoć ili podršku možete da očekujete od osoba koje su po položaju ispod vas. Možete obnoviti neke kontakte, bilo poslovne ili emotivne.

Foto: Pixabay.com

LAV

Napokon možete malo da odahnete. Poslovno se rasčišćava neka gužva. Možete da spojite posao sa nekim interesantnim susretom - bilo direktno ili indirektno. Svakako ćete biti zadovoljni kontaktima koje ostvarujete. Zauzeti pripadnici znaka trebaju da popuste voljenoj osobi jer će u suprotnom doći do rasprava.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Produbljuje se odnos sa jednom vama simpatičnom osobom. Zauzeti će uživati u partnerovom uspehu. To je glavni razlog što ste danas puni energije i entuzijazma. I dalje mozgate šta vam je činiti kada je posao u pitanju ali na konkretna razrešenja morate da sačekate drugu polovinu nedelje.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Vaš energetski status se danas bitno poboljšava. Iskristalisaće vam se konkretni ciljevi za koje ćete shvatiti da su dostižni. Prijaju vam pogledi suprotnog pola ali za sada nigde ne vidite potencijalno ozbiljnog kandidata. Povoljan vam je dan za kontakte sa ljudima na položaju i proširenje privatnog posla.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Polako počinje da se opuštate kada je u pitanju finansijski deo. Nešto će se ili naglasiti ili delimično rešiti. Svakako će vam dati novu motivaciju. To opuštanje će rezultirati i upuštanjem u flert sa suprotnim polom. Nekoga imate na umu - vrlo je moguće da vam se sreća i tu osmehne.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Skloni ste da nekontrolisano trošite. Izbegnite raspravu sa jednim ženskim članom porodice. Popodnevni sati vam donose olakšanje. Verovatno ćete uživati na mestu koje volite. Iznenadiće vas nečija pažnja - okrenite se malo oko sebe. Svakako vam neće faliti pažnje od strane drugih.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Tokom prepodneva nadjačavate nekog neprijatelja, verovatno mušku osobu iz poslovnog okruženja. Promenljivog ste raspoloženja tokom popodneva a nećete imati konkretan razlog za neke osećaje koji vas opterećuju. Povoljan vam je dan za odlazak na put ili planiranje putovanja.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Izvesne okolnosti vam jednostavno idu na ruku, naročito tokom prepodneva. Možete da računate na podršku nekoga iz kruga prijatelja. Ovo je najpovoljniji dan za one koji rade u većim organizacijama, državnim institucijama ili samostalno pokreću projekat. Kreativnost vam je na zavidom nivou.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Danas možete da stabilizujete nešto u vezi posla što vas opterećuje od pritekle nedelje. Ne raspravljjte se sa ukućaninom suprotnog pola jer će se to pokazati kao nemoguća misija. U popodnevnim satima vam stiže lepa novost od jedne vama drage osobe. Završavajte sve ono što vam je bitno.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Dnevni

#Horoskop

'