AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Danas će vam neki prijatelj tražiti novac na zajam. Vi smatrate da toj osobi novac nije preko potreban i niste naročito voljni da ga date. To će vas odvesti u nezavidnu situaciju. Razgovarajte otvoreno sa prijateljema o tome i objasnite kakvo je vaše mišljenje i trenutna situacija. Imate svako pravo da kažete ne.

Foto: Pixabay.com

BIK

Vaše poslovne obaveze su previše za jednu osobu. Vama se toliko toga nagomilalo, da biste najradije pobegli iz svoje kože. Međutim, nemojte. Napravite plan, skoncentrišite i krenite da obavljate jedno po jedno. Do uveče će uz malo truda i pažnje sav posao biti odrađen a vi, kao i vaši šefovi, zadovoljni i ponosni.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Iznenadna fantazija će vam danas poremetiti dan. Vaša spiritualna strana ličnosti će biti u prvom planu, a vaš entuzijazam usmeren ka nečemu potrpuno nerealnom. S obzirom na okolnosti, nemojte donositi nikakve važne odluke, već se posvetite umetnosti i lepim stvarima. Sutra ćete ponovo biti čvrsto na zemlji.

Foto: Pixabay.com

RAK

Poslovni poduhvat sa prijateljem danas nije najbolje rešenje za vas. Naći ćete se i nedumici da li da budete strogo poslovni ili da se postavite kao prijatelj. Ako ne napravite dobar dogovor i ne uspete dobro da izbalansirate, moglo bi doći do neprijatnosti. Prijateljstvo treba da ostane prijateljstvo. Za posao se bolje opredelite za nekog sa kim možete da ostanete na distanci.

Foto: Pixabay.com

LAV

Posao koje je trebao da bude završen, danas će se zakomplikovati, pa ćete njega izgubiti još nekoliko dana. Ako nemate dovoljno vremena, nemojte paničiti. Obratite se slobodno nekome za pomoć i sve će se rešiti bez problema. Bez obzira što vama trenutno ne deluje tako, zvezde su na vašoj strani.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Ispunjavanje neke obaveze koju danas imate, dovešće vas u kontakt sa ljudima koji žive daleko od vas, verovatno u nekoj drugoj državi. Zbog toga ćete provesti dosta vremena na telefonu i to u različitim vremenskim zonama, što može biti prilično iscrpljujuće. Na kraju dana vas ipak očekuje uspeh.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Ako razmišljate o investiranju, sačekajte još neko vreme. Ovo je povoljan dan za razmatranje opcija, traženje rešenja i razmišljanje o tome kako da uspete u onome što ste naumili. Zato se strpite još malo i nemojte potpisivati važne ugovore. Konsultujte se sa nekim ko je stručniji od vas u ovoj oblasti.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Rad kod kuće bi danas mogao biti težak. Drugi ukućani će ulaziti, izlaziti, lupati vratima, postavljati vam gomilu pitanja ili dovoditi goste. Ako je ikako moguće idite u kancelariju ili negde drugde, gde su mir i tiština, kako biste sve što imate mogli da obavite do kraja dana i kako dolikuje.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Danas ćete osećati pritisak kako sve zadatke morate da obavite do određenog vremena. To će vas samo usporiti. Slobodno se opustite i sve obaveze, počevši od poslovnih preko privatnih uradite polako i bez preteranih frustracija. Vreme je na vašoj strani.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Iznenadna eksplozija inspiracije će vas u prvom delu dana približiti kreativnom radu i vama će trebati materijal i informacije koje nećete imati kod kuće, a pronalaženje njih će iziskivati dodatno vreme, energiju i novac. Samo budite uporni i ne odustajte od svoje ideje. Definitivno ćete uspeti.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Ljudi će danas tražiti punu pažnju od vas, kako na poslu tako i kod kuće. Želećete svima da ispunite želje, pa ćete u nekom momentu biti potpuno iznureni. Vaša urođena smirenost će biti na ivici. Najbolje bi bilo da pokušate da se skoncentrišete samo na ono što je neophodno i objasnite, makar onima kojima možete, da vam je potreban predah.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Komunikacione sposobnosti kojima inače vladate, danas će biti na posebnom, još višem nivou nego što je to uobičajno. Ako treba da održite neki sastanak ili važan razgovor, bez obzira o kom se segmentu života radi, neka to bude upravo danas.

Foto: Pixabay.com,

Autor:

#dnevni horoskop