AKTUELNO

Astrolozi su uvereni da će tri znaka Zodijaka imati neopisivu sreću u drugoj polovini juna! Ovaj mesec će biti pod uticajem tri planete odjednom - Urana, Merkura i Saturna, a to če se najviše odraziti, i to povoljno, na tri horoskopska znaka.

Evo ko će u drugoj polovini ovog meseca uživati u neverovatnoj sreći i blagostanju!

Devica

Device će konačno moći da se reše problema koji ih godinama muče i sprečavaju da okrenu novi list i počnu život iz početka. Bilo kakav poduhvat u vezi sa finansijama i kupovinom biće uspešan za ovaj znak, čak i ako budu prinuđeni da pozajme novac, to im neće napraviti problem jer će ga vratiti bez poteškoća. Ovog meseca bi svu pažnju trebalo da usmere na razvoj sopstvenih veština i znanja, a Saturn će, zauzvrat, usmeriti Device u pravom smeru i omogućiti im da postanu traženi u svojoj profesiji.

Strelac

Strelca očekuju velike promene. U drugoj polovini ovog meseca drastično će preokrenuti život i to na svim poljima - i poslu, i ljubavi. U tome im pomaže Uran koji će kod njih raspaliti maštu i kreativnost i pomoći im da svoj život sagledaju iz jednog drugog ugla i bolje uoče šta je to što im nedostaje. Finansijska situacija će im biti stabilna, ali pod uslovom da vredno rade. Ovako će postaviti temelj za veoma uspešnu godinu u finansijskom smislu.

Ribe

Iskrene i osetljive Ribe će takođe menjati mnogo toga u životu u drugoj polovini ovog meseca. Radiće na tome da postanu sigurnije u sebe, svoje snage i mogućnosti. Svi njihovi poduhvati će postići veliki uspeh, to je ono što će im pomoći da iznova sagledaju svet i svoje mesto u njemu. Astrolozi ističu i da će dve planete odjednom (Saturn i Merkur) pomoći Ribama da postignu finansijski uspeh i daće im snagu i energiju.

Autor: Z.L.