AKTUELNO

Pogledajte da li ste među njima

Do kraja septembra ovi znaci mogu da očekuju najveće promene! Retrogradne planete za njih imaju poseban plan. Život im se menja iz korena! Premene su na ljubavnom i poslovnom planu kao i one unutrašnje duboke lične promene.

Ovan

Mora da nauči lekciji strpljenja. Jedino tako neće ulaziti u konflikt kada je posao u pitanju. NJegove namere su ispravne ali način na koji ih sprovodi izazivaju bes i nemir kod ljudi. Ako ne nauči lekciju može se desiti da poslovni život zaista doživi pad posle kog nema povratka.

Foto: Pixabay.com

Lavovi

Treba da zastanu da spuste svoj ego i da shvate da su i oni zamenjivi! Ništa se ne podrazumeva u źivotu. Kako vam septembar vraća bivše ljubavi može se desiti da se zaigrate i da izgubite i jedno i drugo. Partner oseća promenu kod vas. Vi volite da sedite na dve stolice. Shvatite da ste zamenjivi!

Vage i Jarčevi

NJih očekuje životni uspeh na polju karijere. Ali ako svu svoju energiju usmerite na posao može vam se desiti da upadnete u emotivnu depresiju. Čoveku je potrebno i jedno i drugo. Polako obavite iskren razgovor sa sobom jer ako to ne uradite zvezde će to uraditi na surov način! Tada je buđenje bolno.