AKTUELNO

Otkrijte koji znak će tokom novembra doživeti preporod i procvat na polju ljubavi i finansija.

Astrolozi navode da će novembar biti mesec duboke i sveobuhvatne transformacije za jedan znak. Reč je o Škorpiji koje će prea njihovim rečima biti na početku potpuno novog poglavlja. Pomračenje Sunca u znaku Škorpije je potreslo svet prošlog meseca, ali sada se sve kreće ka većoj harmoniji.

Međutim, Mars, inače vladajuća planeta Škorpije biće retrogradan tokom celog meseca, a Škorpije će tokom ovog meseca učiti kako da definišu svoje granice poštujući granice onih oko njih. Uprkos tome što se plaše intimnosti, u novembru će žudeti za njom i spustiti svoj gard, piše Stylecaster.

Oko 8. novembra stvari će početi da se menjaju, a tada će i pomračenje Meseca u Biku dramatično uticati na odnose Škorpija. Odbaciće toksičnu dinamiku u vezama i shvatiće šta je zapravo potrebno da partnerstvo potraje i da im odgovara.

Ta energija će početi da se smiruje kada sezona Strelca počne 22. novembra. Kako Sunce napušta prvu kuću Škorpija i ulazi u drugu kuću stabilnosti, Škorpije će se možda osećati manje nesigurnim i dobiće više samopouzdanja. Do trenutka kada 23. novembra nastupi mlad Mesec u Strelcu, Škorpije će biti spremne da postave finansijske ciljeve, zatraže povišicu i počnu da posvećuju vreme iskustvima zbog kojih se osećaju ispunjeno.

Autor: Z.L.