AKTUELNO

Sa aspekta astrologije određeni horoskopski znakovi poseduju prirodnu sklonost ka mudrosti.

Sledeći znakovi se smatraju najmudrijim i to u najčistijem obliku:

Jarac

Poznati po svojoj mudrosti koja proizlazi iz njihovog disciplinovanog pristupa životu. Dobro razumeju dugoročne posledice svojih postupaka i donose odluke bazirane na dosta informacija. Mudrost Jarca proizilazi iz njihove predanosti napornom radu, ustrajnosti i dubokog osećaja odgovornosti.

Devica

Mudrost Device leži u njihovom oštrom intelektu i pedantnoj pažnji za detalje. Dobro razumeju složene sisteme i poseduju analitičke veštine koje im omogućuju da percipiraju svet s velikom jasnoćom. Mudrost Devica proizilazi iz njihove sposobnosti da analiziraju situacije i ponude praktična rešenja.

Foto: Pexels

Škorpija

Poseduje duboku mudrost koja proizilazi iz njene sposobnosti da pronikne duboko u misterije života. Poseduje prodoran pogled i oštru intuiciju koja joj omogućuje da uoči skrivene istine i motive. Mudrost Škorpije proizilazi iz njihove spremnosti da istraže dubine ljudske psihe.

Riba

Mudrost Riba proizilazi iz njihove duboke empatije i razumevanja ljudskih emocija. Poseduju urođenu sposobnost povezivanja s drugima. Mudrost Riba dolazi iz njihove intuicije i njihove sposobnosti da dotaknu kolektivnu svest, piše Astrotalk.

Autor: