AKTUELNO

Iako je veliki broj planeta retrogradan, mlad Mesec u Devici očekuje nas 15. septembra i nagoveštava kraj naših muka ali i početak perioda u kojem ćemo konačno moći da krenemo napred.

Ovaj položaj Meseca donosi određene karakteristike i uticaje na astrološke znakove.

Evo nekoliko ključnih aspekata mladog Meseca u Devici:

Analitičnost i preciznost

Devica je poznata po svojoj analitičnosti, redu i želji za savršenošću. Mlad mesec u Devici pojačava ove osobine u emocionalnom kontekstu. Možda ćete osećati potrebu da analizirate svoje emocije i tražite načine kako da ih poboljšate.

Radna etika

Ovaj položaj Meseca podstiče radnu etiku i želju za postizanjem ciljeva. Može vas podstaći da budete produktivni i usmereni na svoje obaveze. Takođe, možete osećati zadovoljstvo kada pružate pomoć drugima i kada postižete praktične ciljeve.

Zdravlje i briga o sebi

Ovaj položaj Meseca može vas podstaći da se posvetite svom zdravlju i blagostanju. Možete biti skloni donošenju odluka koje se tiču ishrane, vežbanja i opšteg zdravog načina života.

Detalji i organizacija

Devica je znak koji voli detalje i organizaciju. Mlad mesec u ovom znaku može vas podstaći da budete pažljiviji prema detaljima i da se posvetite organizaciji svog života.

Kritičnost prema sebi

Mlad mesec u Devici može doneti tendenciju da budete previše kritični prema sebi i svojim postupcima. Važno je biti svestan ove tendencije i raditi na samopouzdanju i samoprihvatanju.

Astrološki gledano, pun Mesec simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, dok je mlad rezervisan za nove životne početke.

Mlad Mesec u Devici snažno će osetiti Device, Jarčevi i Bikovi.

DEVICA

Dobar period da ostvarite novi plan. Takođe, konačno ulazite u period kada ćete moći da donesete ispravne odluke. Kako se datum mladog Meseca poklapa da krajem retrogradnog Merkura, zasigurno je da ćete konačno krenuti napred.

JARAC

Mlad Mesec u Devici donosi vam plan o putovanju i promenu životne filozofije. Vaš pogled na svet će da se promeni i to će biti pozitivno za vaš budućni napedak.

BIK

Ovaj astrološki aspekat nagoveštava novi početak u ljubavi, ali i poznanstvo koje može da vam promeni život.

Konačno ćete biti spremni emotivno da se otvorite nekome.

Autor: