AKTUELNO

Neke horoskopske znakove čeka posebno srećan septembar

Da li osećate da vam um radi u petoj brzini otkako je sezona Devica počela 23. avgusta? Ali možda više zbog haotičnog, a ne efikasnog načina rešavanja problema po kojima je ovaj horoskopski znak poznat.

Mnogi su u ovakvom haotičnom stanju poslednjih dana, a retrogradni Merkur do 15. septembra i retrogradni Jupiter do 30. decembra samo doprinose opštoj drami.

Ako pak ovo što smo gore naveli niste osetili kao svoje blisko iskustvo, onda ste verovatno među najsrećnijim horoskopskim znacima u septembru 2023.

Dvostruka energija Device i retrogradnog Merkura može da dovede do problema i haosa na najgori mogući način, ali čini se da neki horoskopski znaci usred ovog ludila cvetaju kao nikad pre i napreduju bez ikakvih problema obavljajući najteže poslovne zadatke.

Blizanci

Iako ćete do sredine meseca osećati retrogradnost Merkura, to će vam na kraju ići u prilog, posebno u ljubavnim i porodičnim odnosima kod kuće. Septembar će biti pun obaveza s partnerom i/ili decom, tako da Blizanci možda neće biti baš društveni, ali će primetiti značajan napredak s familijom kod kuće.

Devica

Septembar je vaš mesec, drage Device, kada je reč o ostvarenju vaših želja i ciljeva, ali on vam donosi i dragoceno vreme za introspekciju. Očekujte izuzetno produktivan period, tokom kojeg ćete postići mnogo više nego što ste zamislili. Vi ste zvezda ovog trenutka i uživajte u toj tituli.

Strelac

Vaša karijera vam je u fokusu. Ukoliko ste proteklih meseci radili na unapređenju ili promenili posla, septembar će vam doneti dobre vesti i uživaćete u plodovima svog truda. Iako ćete vredno raditi, na kraju meseca videćete da je zaista vredelo. Strelčevi, bravo!

Ribe

Sezona Device donosi Ribama sreću u ljubavi i odnosima. Tokom ovog meseca vaši odnosi sa najbližima, uključujući partnera i prijatelje, postaće harmoničniji. Zahvaljujući osećanjima koje pupe i rascvetavaju se, osećaćete se izuzetno kreativno, što će vam pomoći da lakše savladate sve prepreke i izazove koji se mogu pojaviti tokom septembra, piše Najžena.

Autor: