AKTUELNO

Pročitajte ovonedeljnu prognozu za sve znake astrologa Vladimira Vlajića!

Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra 2023. godine donosi uzbudljiva dešavanja, a to je potvrdio i astrolog Vladimir Vlajić. Gostujući u emisiji "150 minuta" na Prvoj otkrio je šta čeka svaki znak horoskopa. Po svemu sudeći, akcenat će biti na ljubavi, a evo koga čekaju trzavice, a koga najlepši period ikada!

"Bitno je da je Merkur krenuo direktno. Neke stvari su se pokrenule. Merkur je planeta komunikacije, pisane ili izgovorene reči, tako da neke stvari koje smo čekali u kontekstu papirologije, informacija, vesti, pokreću se u drugoj polovini nedelje. U četvrtak ćemo imati lepe aspekte", rekao je Vladimir Vlajić i dao detaljnu prognozu za sve znake:

"Ovnovi imaju osećaj nervoze, koja malo može da utiče na stomak. U emotivnom segmentu i dalje traje period afera, imaju mogućnost da na svakom koraku pronađu nešto interesantno. Osoba za slobodne Ovnove pojaviće se preko posla i to je neko ko može da ih pokrene na duže staze. To je druga polovina nedelje, tako da će Ovnovima biti zanimljivo. Zauzeti će putovati.

Bikovi imaju probleme sa hormonima. Malo su umorni, ali guraće nedelju bez ozbiljnih problema. Kod Bikova koji su u braku ili dužim vezama, stoji mogućnost proširenja porodice ili trudnoće. To će biti teme koje će biti vodilja u ovoj nedelji. Slobodni privlače komplikovane priče i energije, pokušavaju da raščiste nešto iz prošlosti. To može da bude afera na poslu, upravo u četvrtak ili petak. Ovo je nedelja bitnih poslovnih pregovora, to će biti uspešno.

Blizancima je vladar Merkur, a krenuo je direktnim hodom. Do srede će biti još malo usporeni, a od četvrtka se pokreću i sledi sjajna nedelja za Blizance u znaku i podznaku. Otvaraju im se mnoga vrata, biće im sve potaman. Što se tiče emotivnog segmenta, zauzeti Blizanci se bude i biće puno strasti, ljubavi.

Rakovi su dobro, ali imaju dosta posla, pa će biti malo nervoze. Poslovni segment im pravi gužvu, razrešavaće nešto bitno u sredu, četvrtak i petak. Mogu da očekuju lepe vesti. Kod Rakova koji se bave privatnim poslom, biće dosta posla. Poslovna partnerstva i saradnje će se proširiti, a Rakovi koji rade za nekog drugog, imaće napornu nedelju.

Lavovima je na udaru stomak, mogu da imaju zdravstvene probleme početkom i krajem nedelje. Sredina nedelje je zanimljiva za slobodne Lavove, mogu da sretnu nekoga, neko će ih očarati. Ovo će biti veza koja obećava. Zauzeti od subote planiraju nešto za selidbu, nešto što je vezano za nekretnine. Imaće mogućnost da krajem nedelje nešto naplate, tako da će i finansije biti bolje.

Device u znaku i podznaku su dobro, za njih je takođe bitno to što je Merkur krenuo direktno. I dalje je naglašena priča vezana za tajnost. Device koje su slobodne, mogu da uđu u vezu, ali neće objavljivati javno. Biće ljubavi na pretek, ali želeće za sebe da zadrže. Bave se nekom papirologijom danas i sutra, a kreće povoljan period za one koji se bave privatnim biznisom. Biće para. U drugoj polovini nedelje dobijaju pomoć od mlađe osobe.

Vagama stoji dosta strasti. Na svakom koraku imaće iskušenja, naročito u četvrtak i petak. Šta god da urade, neće im biti loše, ali mogu da nalete na ljubomornu, posesivnu osobu. Postoji mogućnost da upoznaju nekoga putem društvenih mreža. Što se tiče poslovnog segmenta, savetujem Vagama da rizikuju, da uđu u neke priče koje deluju neizvesno, jer kroz to mogu da profitiraju. Bitne poslovne promene slede tokom sledeće nedelje.

Škorpije će osećati pad energije. U emotivnom segmentu, Škorpije su avanturistički nastrojene tokom cele nedelje. Od srede sledi drastično bolja energija, širiće pozitivan duh. Napuniće baterije tokom vikenda, slobodni kroz izlaske, zauzeti kroz put sa partnerom. Strelčevi treba da vode računa o vratnom delu kičme. Stoji im mogućnost da upoznaju nekoga na putu ili nekoga ko je vezan za inostranstvo. U poslovnom segmentu, stoji mogućnost dobrih saradnji sa prijateljima, kao i vraćanje optimizma. Sve je odlično što je povezano sa strancima.

Jarčevi mogu da imaju malo problema sa kolenima. Zauzeti će dosta raditi i dosta vremena provesti na radnom mestu, pa će ljubavna situacija biti napeta. Slobodnima tek od sledeće nedelje slede pozitivni aspekti za ljubav. Trebalo bi da iskoriste pomoć osobe na položaju.

Vodolije su dobro. U emotivnom segmentu imaće mogućnost da nešto biraju. Kod zauzetih je sve dobro, a slobodnima se nude novine od vikenda. Mnoge Vodolije mogu da pokrenu nešto kroz neformalna druženja. Kod Riba su mogući problemi sa kičmom, a emotivni segment je nestabilan. Kod slobodnih, ovo je jako bitna nedelja. Sledi im sudbinski susret. U poslovnom segmentu fali im koncentracije da sve privedu kraju u ovoj nedelji. Moguće su komplikacije, ali sve će biti dobro", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Autor: