AKTUELNO

Čini se da je reč prgav rezervisana za starce. Ali činjenica je da svako može da bude mrzovoljan i zaista ne postoji druga reč koja bolje izražava taj razdražljivi i loše raspoloženi stav.

Koristeći astrologiju da nas vodi, jasno je da postoje neki mrzovoljni horoskopski znaci koji izgledaju nesrećni. Zvezde utiču na naše ličnosti i način na koji reagujemo na stvari.

Jarac

Jarčevi jednom kada su mrzovoljni, teško ih je izvući iz toga, ma koliko se trudili. Njihovo mrzovoljno raspoloženje eskalira na najmanju provokaciju.

Jarčevi će se ljutiti zbog svega što im se ne sviđa ili stvari koje sunisu pošle po planu. Dobra stvar je što, iako njihovo mrzovoljno raspoloženje može izgledati kao da će trajati zauvek, ono će se na kraju završiti i oni će se vratiti svojim ljubaznim osobinama.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Ribe mogu biti izuzetno mrzovoljne. Ako njihova umetnost ili projekat ne idu dobro ili misle da ne dobijaju zahvalnost koju zaslužuju, mrzovolja će se pojaviti pred vašim očima.

One su verovatno mrzovoljnii zato što mogu biti preosetljive, a i najmanja omalovažavanja i greške mogu ih istrljati na pogrešan način. Oni će ili izraziti svoju mrzovolju ili će se samo izvući i otići na srećno mesto u svojoj glavi.

Devica

Devica će postati dodatno mrzovoljna ako se stvari ne rade onako kako ona vole ili ako se njena stručnost na bilo koji način dovede u pitanje. Mnoge ne izražavaju svoju mrzovolju na uobičajene načine. Ne, kada Device postanu mrzovoljne, postaju veoma osuđujuće, pomalo natmurene i zle.

Autor: Z.L.