AKTUELNO

Neki horoskopski znakovi odlično znaju da raspolažu novcem i poznati su po tome da su uvek finansijski zbrinuti i uvek svi od njih pozajmljuju pare. Često lakomisleni Strelac na prvu loptu ne deluje kao jedan od njih pa će nekoga možda iznenaditi da su upravo oni najsrećniji horoskopski znak po pitanju finansija ove zime.

Strelci se obično ne zamaraju štednjom i brigom za budućnost. Često troše kao da sutra ne postoji, obično uživajući u putovanjima i časteći se po restoranima, a nisu ni malo sebični pa vole da troše i na druge ljude. Zbog takvog odnosa prema novcu, oni često kraj meseca dočekaju s minusom na računu.

Međutim, osim što vole da potroše, Strelci su i sposobni radnici pa i te kako znaju da zarade novac. Ovaj vatreni znak ne voli da se oseća zavisno od bilo koga pa će puno truda uložiti u posao i zaradu.

Ambiciozni Strelci uživaju u svojim poslovnim uspesima, a to im je često finansijski isplativo. Njihov vladar je srećonoša Jupiter koji će ih pogurati kad su u pitanju poslovni poduhvati i ambicije. Takođe, ljudi koji imaju Strelca u podznaku su odlični ekonomisti i jako se dobro snalaze s novcem.

Foto: Pixabay.com

Zbog svega ovoga Strelci će do kraja januara uživati u odličnoj zaradi, dobijaće neočekivane prilike za dodatni priliv, a sreća će im se produžiti i nakon toga.

Od marta ove godine stižu im nove poslovne prilike koje će im značajno povećati prihode. Moguće je unapređenje na poslu ili čak promena poslodavca. Ako imaju spostveni biznis, stiže im saradnja od koje će debelo profitirati.

Autor: