AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Saradnja sa vatrenim i vazdušnim znakovima može biti veoma korisna posebno ako radite sa Vagom koja će vam dati opuštenost i lakši pristup poslu. Vama su potrebne reči. Volite da imate pored sebe osobu koja vam pruža pažnju. Osetljivo vam je grlo, krajnici.

Foto: Pixabay.com

BIK

Već imate osećaj šta da radite i kojim putem da idete. Možda ćete imati otežanje ali je sigurno da se uvek izvučete iz svake nevolje. Emocije su vam na prvom mestu i možete očekivati i više nego što tražite. Nervozni ste, pokušajte da se relaksirate u nekom spa centru.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Jaki ste i imate puno snage za nove ideje. Vi sve morate da odradite. Iako nailazite ponekad na lenje i bezvoljne saradnike. Jedna Vodolija vam pravi društvo i pokušava da vas osvoji. Prepustite se ljubavi, vreme je za novi početak. Povedite računa o svojim zglobovima ili kostima na šakama.

Foto: Pixabay.com

RAK

Treba da započnete važnu komunikaciju sa osobom koja vam je od velikog značaja. Ona je rođena u znaku Jarac ili Ovan. Imate partnera koji vas voli i uvažava, ne bi trebalo da imate bilo kakav strah i napetost. Slušajte svoj organizam i unutrašnji glas koji vam govori više od lekara.

Foto: Pixabay.com

LAV

Vodolija vam može ponuditi mnogo što šta, a važno je da vi u svemu tome ne budete skeptik. Svaki Lav neće imati problem da sebi nađe srodnu dušu, jer ona je tu. Spustite loptu i kriterijume. Napeti ste često zbog posla pa vas sustiže umor, nervoza.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Saradnja sa zemljama regiona. Uspeh sa osobom iz znaka Ovan ili Škorpija. Budite više zavodljiviji, vaš seksipil mora da bude na prvom mestu. Čuvajte se raznih infekcija, posebno su osetljive glasne žice.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Kao i svaka Vaga stalno ste u pokretu, osoba sa kojom radite ponudiće vam još interesantnih destinacija, kako biste što više proveli vremena na poslovnom putovanju. Susret sa osobom iz znaka Blizanci vam može promeniti život na bolje. Čuvajte i svoje zdravlje jer su moguće prehlade, upale čak i ozlede ako previše žurite.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ljudi i samo okruženje gde radite vas gleda sa nesigurnošću i nepoverenjem. Spustite ego. Škorpije u vezi ili braku imaju dobar period jer pojačavate razumevanje za osobu koja je pored vas. Obratite pažnju na krvni pritisak i preterivanje u jelu.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Okruženje vam je pomalo depresivno, stalno su u nekom grču ili traže raznorazne usluge. Možda je najbolje da se za kraće vreme odvojite i budete sami. Ljubav vam je otvorena knjiga, pa će Bik, Jarac, Devica biti aktuelni tokom dana. Potrebno vam je više kiseonika.

Foto: Pixabay.com

JARAC

U poslu ste dinamični kao i uvek. Tokom dana možete imati imati trzavice. Oni koji su u braku mogu imati problem jer nepoštuju drugu stranu. Previše kritike, lošeg mišljenja, blokade mogu da naruše zajednicu. Čuvajte zdravlje, posebno donji stomak.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Nikako da donesete odluku, presečete. Da li će to učiniti neko u vašem okruženju, to nije loša ideja, trebalo bi. Ponekad ste zanesenjak, mada volite sve što drugi ne. Imate sreće pa ćete upoznati nekog ko vam je drag i ima iste interese kao i vi. Rasejani ste, pa mnogo ne obraćate pažnju oko sebe. Možda se sapletete.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Imate dobru astrološku saradnju sa skoro svim znakovima i tu ste neko ko prednjači jer možete da birate. Opušteni ste kadaje posao u pitanju i niste neko ko pravi problem. U ljubavi često mislite na bivšu ljubav i to vam smeta da koračate napred. Čuvajte zdravlje tako što se hranite organskom hranom.

Foto: Pixabay.com

Autor: