AKTUELNO

Nažalost, neke osobe su jednostavno neverne. Često je to povezano s njihovom prirodom, a često se pripisuje zvezdama, odnosno Zodijaku. Ova tri horoskopska znaka često znaju da prevare svoje partnere.

Strelac

Strelac voli svoju slobodu i nerado je se odriče zbog veze. Mrzi kompromise i povlači se čim partner zatraži određene stvari. Zbog toga je Strelac prilično neveran u ozbiljnim vezama. Čim stvari postanu preozbiljne za ovaj horoskopski znak, pokušava da pobegne i raskine, a to uglavnom radi u obliku afere. Ali, ako se Strelac zaista i potpuno zaljubi, onda stvari opet izgledaju sasvim drugačije. Međutim, retko se otvara i teško sebi dopušta istinske osećaje.

Vodolija

S jedne strane, Vodolija je neverovatno emotivan horoskopski znak sposoban za iskrenu i intimnu ljubav. Ali s druge strane jako voli svoju slobodu i traži avanturu. Upravo zato mu je teško da se poveže s partnerom, i nažalost, često je neveran. Jednom kada Vodolije osete ograničenje ili im postane dosadno u vezi, izlaz će potražiti varajući partnera.

Blizanci

S Blizancima je malo drugačije. Naime, oni su vrlo društvene osobe pa izuzetno brzo upoznaju nove ljude. Blizanci su neverovatno komunikativni i vole otvorene razgovore - čak i ako nekoga ne poznaju tako dobro. Zato jer im je srce na jeziku, brzo se može dogoditi da novo poznanstvo postane više nego samo prijatan razgovor. Nažalost, pojedini Blizanci često zaborave da su u vezi i varaju bez razmišljanja.

Autor: