AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Usmerite pažnju na osobe koje su vašeg ili nižeg statusa kada je posao u pitanju. Poslovno su vam moguće izvesne sabotaže na koje treba odmah da odreagujete. Tokom prepodneva se možete osećati iscrpljeno, ali kako dan prolazi vaš energetski status se poboljšava. Prihvatite jednu sugestiju voljene osobe.

BIK

Foto: Pixabay.com

Prijaće vam da promenite okruženje i izborite se sa osećajem monotonije. Niste raspoloženi za rad i ozbiljne priče. Pažnju će vam privući jedna nešto mlađa i komunikativnija osoba. Prijatelji će vas pokrenuti. Zauzeti mogu danas da reše jedan problem koji im pravi problem u komunikaciji već izvesno vreme.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Dosta toga ste počeli, ali ste izgubili dinamiku i ne možete sve da ispratite. Iskoristite današnji dan da se reorganizujete i razmislite o prioritetima. Mislite na jednu vama dragu osobu, ali i sami znate da ona preuveličava trenutni problem. U večernjim satima možete da upoznate nekoga ko je veoma šarmantan.

RAK

Foto: Pixabay.com

Brine vas mterijalni status, međutim vi se nalazite u povoljnom periodu za profesionalno i materijalno napredovanje. Opustite se i razmislite o svojim daljim perspektivama. Možete primiti poziv osobe iz drugog mesta ili inostrane firme. Osećaj da se emocije prema voljenoj osobi smanjuju je subjektiva.

LAV

Foto: Pixabay.com

Ne prihvatate bilo kakva ograničenja i ne želite da menjate svoj pozitivan stav. To je dobro pošto imate želju da se borite za sebe i nešto promenite. Ipak, sve ono što planirate ili danas pokrećete treba za sada da ostane u tajnosti. Prijatno će vas iznenaditi nečiji poziv u popodnevnim satima - pokrenite se.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Iskoristite današnji dan da sve ono što vam je bitno privedete kraju jer ulazite u povoljan period za neke nove početke. Ukazaće vam se prilika za poslovnu promenu ili materijalno poboljšanje. Ne dozvolite da vas drugi opterete svojim problemima jer ćete ući u začarani krug. U večernjim satima vas očekuje prijatno druženje.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Danas ste skloni da prenaglašavate svoje emocije pa ćete imati osetne oscilacije raspoloženja tokom prepodneva. Nakon toga vas prate izvesne srećne okolnosti. Do vas dolaze nezvanične informacije koje vam idu u prilog, bilo da su vezane za posao ili finansije. Pomoćićete jednoj mlađoj osobi da reši neku dilemu.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Pravite nove planove usled promene izvesnih vama bitnih okolnosti. Obično ste skromni po prirodi, ali ne i sada. Potrebno je da uskladite svoje ambicije sa interesovanjima i mogućnostima. Neko vas stalno kritikuje pa je vreme da ozbiljnije porazgovarate sa tom osobom. Interesantan flert će vas pokrenuti u popodnevnim satima.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Povoljan vam je dan da rešite nešto vezano za svoj status, završite posao koji traje već dugo ili rešite problem nekretnina. U svakom slučaju ćete na kraju dana osetiti olakšanje. Fali vam emotivna pažnja, a u poslednje vreme ste se sami distancirali od voljene osobe.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Nakon haotičnih informacija i nesporazuma, danas konačno kucate na prava vrata. Odluke koje donosite vas izbacuju prvi plan u jednom projektu. Odgovornost je veća nego što ste očekivali, ali sebi ste uvek postavljali velike ciljeve pa je tako i sada. Oslonite se na podršku bliskih saradnika ili prijatelja koji su u sličnoj branši.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Počeli ste suviše da brinete o finansijama i opterećujete stvarima koje za sada ne možete da promenite. Obnavljate jedan kontakt i nakon toga počinjete da se opuštate. Vaša energija se menja i počinjete da konkretizujete šta je to što želite, ali i šta je to što ne želite. Sve više mislite o nekome ko nije pored vas.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Intuitivni deo vaše ličnosti je u prvom planu. Pratite sitne znakove ili svoje snove. Ako poslujete sa strancima ili radite u stranoj kompaniji, nagla dešavanja će vas izbaciti u prvi plan. Možete obnoviti jedan kontakt iz prošlosti, ali će vas mučiti pitanje šta dalje. Prijaće vam da se osamite u popodnevnim satima.

#Dnevni

#Horoskop

#Zvezde

'