AKTUELNO

Da li ste među njima?

I dok neki znaci zodijaka znaju da se uštinu za jezik i prećute neke stvari, sledeća dva horoskopska znaka su najpoznatija po svojoj surovoj iskrenosti. Iako ih je ona često koštala u životu, oni ne odustaju od svojih principa.

Ovan

Vatreni Ovan često ostavlja jaku sliku na druge ljude, odnosno svoje okruženje. On je borac, glasan je i impulsivan, a najpoznatiji je po svojoj ogromnoj energiji. Ipak, nju nikada ne troši na laži i prevare. Njemu je iskrenost osnova u svakoj vrsti odnosa, od prijateljskih, do porodičnih i ljubavnih, te nemojte nikada ništa skrivati od njih. Od pripadnika ovog znaka, uvek možete očekivati brutalno iskren razgovor. Reći će vam sve što vam stoji na umu, te vas njegove reči mogu i povrediti.

Strelac

Lepršavi Strelčevi su pre svega dobri ljudi, otvoreni za ljude, prijatelje, nova poznanstva, svet. Najizraženija osobina je njihova beskrajna velikodušnost, ali i iskrenost. Zato ih nikada nemojte pitati za mišljenje ako niste spremni da čujete istinu. Možda će je uviti u šarenu foliju kako bi izgledala lepše, ali će je sigurno izgovoriti, piše Super žena.

Pročitajte još: Preznojite se: VEŽBE ZA SAVRŠENU LINIJU

#Horoskop

#Jezik

#Ovan

'