AKTUELNO

Kako smo ranije pisali, drama se dogodila u Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju, kada su prema pisanju medija nestale dve devojčice prvog razreda i već više od dva sata niko ih ne može pronaći.

Prava drama odvijala se danas u Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju. Oko 10.40 nestale su dve devojčice prvog razreda koje skoro puna tri sata niko nije mogao da nađe, da bi konačno nešto posle 13 časova bile pronađene, u obližnjoj robnoj kući među igračkama!

Foto: Pink.rs

Kako smo ranije javili, majka je, navodno, zakasnila da ih pokupi iz škole, posle čega su one nestale u nepoznatom pravcu.

Njih dve su, prema pisanju medija, izašle ispred škole po završetku nastave. Radnica koja se brine o čistoći u školi ih je pozvala da uđu unutra kako se ne bi smrzavale, ali su one insistirale da ostanu napolju, posle čega im se gubi svaki trag.

Foto: Pink.rs

Na jednoj od Viber grupa na kojoj su okupljeni roditelji prvaka iz ove škole, stigla je informacija da su devojčice navodno oko podneva viđene u obližnjem "Veru". Nedugo zatim obelodanjeno je da ova priča ima srećan kraj i da su pronađene u robnoj kući među igračkama!

#nestala

'