AKTUELNO

Đorđe Zafirović zvani Zafir (37) sahranjen je danas na centralnom groblju u Futogu u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice.

Zafirova majka i sestra nisu skrivale suze dok je supruga Jovana Vojinović neprestano kroz plač uzvikivala: ''Đorđe moj zašto mi te ubiše? Šta ću sad bez tebe ljubavi moja?''

Na sahrani se nije pojavio ni Dragoslav Kosmajac, niti njegova ćerka sa kojom je pokojnik bio u braku do 2014. godine i sa kojom ima jedno dete.

Foto: Pink.rs

Podsećanja radi, Zafirović je likvidiran u sačekuši 26. decembra oko 17 sati u Futogu u ulici Kneza Lazara ispred broja 7 dok je parkirao automobil ''golf 6'' u vlasništvu njegove prijateljice.

Prema prvim operativnim podacima iz istrage, ovaj zločin počinila su dva čoveka sa fantomkama koji su se sa mesta ubistva odvezla automobilom "BMV" koji je kasnije pronađen zapaljen u novosadskom naselju Kamenjar.

Pročitajte još: PINK.RS SAZNAJE: U likvidaciji u NOVOM SADU UBIJEN Đorđe Zafirović - BIVŠI ZET Dragoslava KOSMAJCA! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA+VIDEO)

#Sahrana

#Đorđe Zafirović

'